Reviews

Aantal reviews:
2042
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Mike uit Alblasserdam

29-01-2020

Beschrijving:

Heb goede lessen en ondersteuning ondervonden bij jullie. Ben blij dat ik mijn theorie in 2 x hebt gehaald en me scooter rijbewijs in 1 x. Echt top en bedankt!!

Ervaring in 1 zin:

Geweldig goed begleid.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Chloe uit Zwijndrecht

29-01-2020

Beschrijving:

De praktijklessen waren echt fantastisch! super goed les gehad en in 1x geslaagd! De theorielessen waren echt bagger, alle verkeersdeelnemers hadden dezelfde les en ik, als scooter rijder heb helemaal niets aan lessen over de snelweg...

Ervaring in 1 zin:

niet super goed..

Aanbeveling: Nee
Totaal:
5
Service:
6
Deskundigheid:
6
Prijs:
3

Etienne uit RIDDERKERK

27-01-2020

Beschrijving:

mijn ervaring met deze verkeersschool is goed ze hielpen mij waar nodig stimuleerde mij ook om door te gaan ook al zat het even tegen ik zou hier zeker nog een rijbewijs halen als het er van komt TOP bedankt allemaal

Ervaring in 1 zin:

TOP

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
5

Mirella uit papendrecht

23-01-2020

Beschrijving:

-

Ervaring in 1 zin:

goede ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Noël uit Brandwijk

23-01-2020

Beschrijving:

Fijne rijschool denkt goed met je mee. Zijn eerlijk over je vorderingen. Met veel plezier hier gelest voor de motor!

Ervaring in 1 zin:

Goede rijschool met leerzame en vooral leuke lessen.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Jeff uit Papendrecht

22-01-2020

Beschrijving:

Goede rij-instructeurs en rij-instructrices. Handig systeem om lessen overzichtelijk te bekijken en een goede support-afdeling. Erg tevreden met de lessen van Marije en Eline.

Ervaring in 1 zin:

Goede rijlessen.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Samuel uit Rotterdam

22-01-2020

Beschrijving:

Ik heb van een super aardige instructeur goede begeleiding gehad

Ervaring in 1 zin:

Heel fijn begeleid

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Sam uit Gouda

22-01-2020

Beschrijving:

Goeie les, veel gereden voor het geld

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
10

Izabel uit Sliedrecht

22-01-2020

Beschrijving:

Goed uitgelegd en duidelijk

Ervaring in 1 zin:

Fijne ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Melissa uit Rotterdam

22-01-2020

Beschrijving:

Altijd duidelijk, veel feedback. Veel geleerd.

Ervaring in 1 zin:

Fijne lessen goede begeleiding

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Hans uit Papendrecht

15-01-2020

Beschrijving:

Fijne instructeur ook al was het maar een les

Ervaring in 1 zin:

Kort maar krachtig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Ruby uit Alblasserdam

12-01-2020

Beschrijving:

Duurde allemaal erg lang. Theorie was algemeen en niet op maat voor de doelgroep.

Ervaring in 1 zin:

Communicatie ging moeizaam

Aanbeveling: Nee
Totaal:
6
Service:
6
Deskundigheid:
8
Prijs:
4