Reviews

1812 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1812
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

martin. van der Ven. uit Schelluinen.

21-05-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Francis van Meeteren uit Papendrecht

20-05-2019

Jaren geleden (met succes) rijles gevolgd bij Ronald, nu een cursusdag vaarbewijs.Tempo lag hoog tijdens de cursusdag, dus vooraf het boek doornemen is aan te raden. Verder duidelijke uitleg en nuttige informatie.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Daniëlla van Helden uit Gorinchem

19-05-2019

Fijne rijschool.Heb de motor experience gevolgd.Erg leuk om zo ervaring op te doen met een motor !

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

J Bouman uit PAPENDRECHT

16-05-2019

Supper

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Esmee Van der Wal uit Gorinchem

16-05-2019

Erg leuke dag gehad gisteren (bromfietsrijbewijs) helaas was de instructeur erg slecht te verstaan via het oortje

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Iris van Opstal uit ETTEN-LEUR

15-05-2019

Heb een hele leuke middag gehad bij de motorexperience! Kon zelf helaas niet meedoen, maar mijn vriend praat al dagen nergens anders meer over dan het behalen van zijn motorrijbewijs

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maurits Van Gelder uit papendrecht

15-05-2019

Zeer fijne rijschool met super service! Denken goed mee om de lestijden aan je persoonlijke situatie te voldoen. S'avonds en op Zaterdag is geen probleem. Zeer fijne instructeurs met veel ervaring die je goed helpen.goede communicatie en duidelijkheid vooraf. Kortom helemaal Top!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Eric Van Doorn uit Steenbergen

12-05-2019

Erg leuk en leerzaam

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ralph Visser uit Sliedrecht

10-05-2019

Ik heb in een zeer korte tijd veel kunnen leren. Goede instructeur, die systematisch te werk ging met het behandelen van alle rijvaardigheden.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Stephan Biesbroek uit Dordrecht

08-05-2019

Spontaan, klant gericht en positief

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Leo Baan uit Hardinxveld-Giessendam

08-05-2019

Goede gedegen dagopleiding

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Jolien Schurg uit Leiden

07-05-2019

De motorexperience was heel leuk en leerzaam! Bedankt!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Louisa uit Breda

06-05-2019

top!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ed Nagtzaam uit Dordrecht

06-05-2019

Een rijschool waar alles rustig maar deskundig wordt uitgelegd

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Devin van der Wijden uit Papendrecht

06-05-2019

heldere communicatie, komt afspraken na....

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Daan Roosenbrand uit Papendrecht

04-05-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Lennart Bezemer uit Gorinchem

03-05-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,5

Ashra Reyes Roman uit Rotterdam

03-05-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Ruben Elderhorst uit Rotterdam

03-05-2019

Fijne dag gehad en fijne instructeur.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

01-05-2019

De rij instructeurs die ik tot nu toe heb gehad (Gerben en Maywand) heb ik als zeer goed en prettig ervaren. De communicatie soms met de rijschool op zich (en dus niet de communicatie rechtstreeks met de instructeurs) heb ik overigens als minder ervaren. De receptionistes worden niet goed ingewerkt/ingelicht over wat de beste manier is om een ‘pad’ te bewandelen. Zij proberen de naar mijn idee goed te luisteren, maar helpen daarbij niet goed genoeg. Voorbeeld; aanhangerrijbewijs halen op je 18e, met weinig rij ervaring. De receptionistes vertellen je niet, dat daarvoor minstens zo’n 8 uur nodig is, dit hoor je pas van de instructeurs. Dit zou handig zijn als hierbij meegedacht wordt met de klant.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Robin Korevaar uit Groot-Ammers

30-04-2019

Vandaag mijn rijbewijs C gehaald .. in 1x. Bijzonder prettige samenwerking gehad met mijn instructeur Ronald Janssen. Twee weken geleden op dinsdag mijn eerste blok en nu al resultaat. Ook de communicatie met de medewerkers op kantoor heb ik als prima ervaren.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

30-04-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

28-04-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Bersan Tas uit Tasbersan@gmail.com

26-04-2019

De lessen zijn korter dan aangegeven en waar je voor betaald de scooters kunnen beter en je hoort de instructeur nawelijks en moet gokken of je links of rechts moet gaan

Service: 10 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Hans Vlieg uit Alblasserdam

26-04-2019

Zeer goed bevallen. Deskundige rustige instructeur die zeer goede aanwijzingen gaf.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Jeroen Bonzet uit Papendrecht

26-04-2019

Goede opbouw van het programma.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Damian Tielemans uit Oosterhout

23-04-2019

Ik heb de motor experiance echt super ervaren. De begeleiding was super! Ik kom uit oosterhout en moet 32 minuten rijden enkele rijs. Dit gaat kwa kosten erg oplopen..

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Gerike Oosthoek uit Dordrecht

22-04-2019

Tevreden, duidelijke uitleg bij de lessen.Plannen van de lessen wordt in overleg gedaan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Wesley Van Den Herik uit Dordrecht

21-04-2019

Ik heb hier met veel plezier mijn rijbewijs am voor bromfietsen behaald. Ik raad het aan ieder aan.Wesley Van Den Herik

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Lars van Essen uit MOLENAARSGRAAF

19-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Fi Simons uit Breda

19-04-2019

Boeking ging goed. De middag was ontzettend leuk en leerzaam. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. Prettige instructeur die goed les geeft.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Lizzy Zwartbol uit Alblasserdam

17-04-2019

Super rijschool! In 1x geslaagd met dank aan goede instructeurs.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ilse van der Klis uit Sliedrecht

17-04-2019

Ik heb rijles en theorieles bij Ronald.

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Christine Overgaauw uit Rotterdam

15-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

jaap Aarnoudse uit hendrik ido ambacht

11-04-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 4 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Tobias La Feber uit Schiedam

11-04-2019

Een ochtend prettig instructie gehad van Ronald (E achter B) Enige Punt van kritiek; Op mijn voucher staat ‘lunch’ wat bij Ronald niet bekend was.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Remco Kraker uit Gellicum

11-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Klaas Terpstra uit Vlaardingen

11-04-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

10-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Josephine Teng uit Schiedam

10-04-2019

Super tof! Kreeg alles goed uitgelegd!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Arjan van Leeuwen uit Maassluis

10-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

08-04-2019

Goede rijschool met deskundige instructeurs.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

07-04-2019

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Tjeu Smets uit Vught

07-04-2019

Super leuke motor expierence.Leuke enthousiaste instructeur.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Max Muller uit Nieuw-Lekkerland

05-04-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Bart uit Breda

03-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Tatum Bok uit Sliedrecht

03-04-2019

Super geregeld en vriendelijk

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

03-04-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lukas Schouls uit Krimpen aan den IJssel

03-04-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Theo Hakkesteegt uit Groot-Ammers

01-04-2019

Goede opleiding met duidelijke comminuatie

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Hugo uit Sliedrecht

31-03-2019

Nadat ik 2 jaar geleden mijn A2 rijbewijs heb gehaald bij Ronald besloten om nu voor mijn A rijbewijs hier ook 2 lessen en een examen te boeken. Bij de eerste les bijna een crash door een haast lege voorband. De staat van de banden was sowieso niet zo best. Bravo a?Verder prima lessen gehad, wel wat aan de korte kant. De examendag was verder prima geregeld.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Daan Roosenbrand uit Papendrecht

28-03-2019

Zeer deskundig. Sinds ik een nieuwe instructeur (Gerben Macnack) heb, heb ik het gevoel dat ik echt iets leer en een stijgende lijn in mijn rijvaardigheden zie. Bij mijn vorige instructeur Zishan Dad was dit het tegenovergestelde, naar mijn mening een ondeskundige instructeur met aparte gewoontes. Ik beoordeel deze enquête op Gerben Macnack.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dylan Van de ruit uit dordrecht

28-03-2019

Het is een goede rijschool

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Joshua de Lange uit Drimmelen

28-03-2019

Goed! Ik heb het in een keer gehaald

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

28-03-2019

Tot nu toe is alles prima geregeld.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ian Buijs uit Rhoon

27-03-2019

Duidelijk, streng op normale manier, beste met je voor, overtuigend.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jesse Vroegrijk uit Zegge

27-03-2019

Netjes en gefocussed

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Jurgen Visser uit Dordrecht

26-03-2019

Na een proefles besloten om motorrijles te nemen. Zowel aan de telefoon als in het persoonlijk contact erg prettig, vriendelijk, deskundig en professioneel

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

25-03-2019

Fijne rij instructeur

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Chiara Zonnenberg uit Sliedrecht

25-03-2019

Top lessen gehad bij Maywand Goede begeleiding

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Thierry Van uum uit Raamsdonksveer

25-03-2019

8

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Samantha Klemann uit Zwijndrecht

25-03-2019

Ervaring van de motor experience is zeer goed bevallen. Zeer duidelijke instructies, en gaf ook uitdagingen aan degene die dit nodig hadden.Na storting van vakantiegeld wil ik heel erg graag starten met het behalen van mijn motorrijbewijs.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Martin Mulder uit Dordrecht

25-03-2019

leuke en ontspannen sfeer.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Bert Heikoop uit Wijngaarden

22-03-2019

Wederom top !!! Al mijn rijbewijzen tot nu toe behaald bij Ronald .Zo ook mijn CE rijbewijs 19 Maart j.l.Gezellige en vooral hele leerzame uren les gehad !!!Super rijschool die ik iedereen aan kan raden !!! Ga zo door !!!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

lisanne de bever uit papendrecht

22-03-2019

hele aardige instructeur en ze zijn makkelijk over het aanpassen van de lestijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Jasper Brusse uit Dordrecht

21-03-2019

Try the bike gedaan

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jesse uit

21-03-2019

Motorproefles

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Martijn Schults uit Ridderkerk

20-03-2019

Hartstike leuke dag gehad , enthousiaste instructeur . Alles was duidelijk en vlot in elkaar gezet . Helemaal top

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

reinier van Den berg uit papendrecht

20-03-2019

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Ruud Duut uit Rotterdam

20-03-2019

Ik vond het een zeer prettige dag, en een prettige kennismaking met de motorsport. Wat ook gezegd mag worden is dat de instructeur vooral voor dit gevoel heeft gezorgd.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Piet Schoon uit Werkendam

19-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Dhr./mevr. uit

19-03-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Martin Van Der Wal uit Hendrik-Ido-Ambacht

18-03-2019

Ik heb er goede ervaringen mee.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Peet Kramer uit Rotterdam

18-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit Papendrecht

18-03-2019

Cursus EHBO gedaan voor de nascholing en geen spijt van! Was een hele praktijkgerichte cursus omdat het niet alleen luisteren was, maar je ook onderdelen zoals reanimeren had. Zou deze cursus zeker aanraden om te volgen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marcel Dell’Avo uit Rotterdam

18-03-2019

Cursus viel enorm tegen, veel van de hak op de tak en er zat geen structuur in! Heel jammer had voor dat geld beter iets anders kunnen doen.

Service: 7 | Deskundigheid: 3 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4,3

Dhr./mevr. uit

16-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit Papendrecht

15-03-2019

Vandaag cursus gevolgd en het was perfect geregeld! Het nieuwe pand is heel mooi, docent was goed en ook was er een heerlijke lunch met verschillende broodjes.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Mustafa Çelik uit Papendrecht

15-03-2019

Zeer goed

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

11-03-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,5

Charlie Leonard uit Rdam

11-03-2019

Dit waren fijne lessen!!

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Tijana Van Tol uit Waddinxveen

11-03-2019

Goed opgevangen. Uitleg iets te snel

Service: 10 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Piet Schoon uit Werkendam

09-03-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Marissa Troost uit Strijen

08-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

08-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Karin van der Ree Doolaard uit Nieuw-beijerland

02-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit Papendrecht

01-03-2019

VCA cursus gevolgd met aansluitend officieel examen bij de verkeersschool en gelijk geslaagd! Goede communicatie, locatie, docent en lunch.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Linn Stoute uit H.i. Ambacht

01-03-2019

Inplannen van zowel de try de bike als de lessen ging maar moeizaamIk moest vooral inschikken naar jullie ipv dat er gekeken werd naar mogelijkhedenPas nadat ik aangaf over te stappen was er ineens toch ruimte Daarnaast was voor mij duidelijk dat ik m’n motorrijbewijs wilde halen en dit ook duidelijk gezegd vanaf het eerste moment. Toch werd mij aangeraden een try de bike experience te doenHierop af gegaan maar dit was wel erg sonde. Het duurde een uur voordat ik op een motor zat en er waren mensen in het groepje die via groupon waren gekomen en vooral even een leuk uitje wilde dit is natuurlijk prima maar jammer als je gewoon je rijbewijs wilt halen, zeker als de groep 8 man groot is

Service: 3 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4

Ronald Forman uit Papendrecht

01-03-2019

Prima locatie, aardig personeel, leuke sfeer

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Christian Oosterlaan uit Bleiswijk

25-02-2019

Theorie goed en vlot.Praktijk wat rommelig, onrustig vanwege veel medewerkers van bedrijf daar.Geen lunch?

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ralph Blom uit Dordrecht

22-02-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Nikki Hendriks uit Zetten

22-02-2019

Bedankt voor de Try the Bike dag. Was super!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Christian Dekker uit Papendrecht

18-02-2019

Erg prettige ervaring en zeer spontane en gezellige rij-instructeurs

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ewout Neels uit Alblasserdam

14-02-2019

Perfect

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

David Vink uit Papendrecht

12-02-2019

Zeer gezellige rijlessen en superfijn dat ze 2 uur duurs zijn, alleen zeer slechte communicatie over hoeveel lessen je al gehad hebt en hoeveel je nog hebt uit je pakket. Hierdoor ga je snel extra rijlessen betalen wat opeens uit het niets naar je wordt toe gestuurd.

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Deveny Versluis uit Nieuw-Lekkerland

11-02-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

07-02-2019

2u proefles op de motor gedaan terwijl les werd gegeven aan 4 anderen. Veel vrijheid, veel verschillende dingen gedaan. Had af en toe iets meer aandacht gewild. Van tevoren werd veel heen en weer geschoven met tijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Bram Vogelaar uit Barendrecht

06-02-2019

scooterrijbewijs...met zijn vieren afgereden, waarvan 2 gezakt. 50% dat is bizar. in mijn ogen geen 90% slagingskans. tijdens lessen deden de oortjes het niet goed, wat betekent gewoon achter een ander aanrijden. Geen aanwijzingen wat beter of waar je op moet letten. Alleen even tijdens het stilstaan, wat aanwijzingen over borden. aanwijzing voor het examen, gewoon rijden zoals in de les was het advies.., begeleider praatte ook niet echt duidelijk.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
1

Dhr./mevr. uit

06-02-2019

Ik heb het tijdens het lessen erg naar mijn zin gehad. De uitleg was duidelijk en ik ben na 4 uurtjes les geslaagd!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

William Verheij uit Nieuw lekkerland

01-02-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8