Reviews

1741 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1741
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Dhr./mevr. uit

19-03-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Martin Van Der Wal uit Hendrik-Ido-Ambacht

18-03-2019

Ik heb er goede ervaringen mee.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Peet Kramer uit Rotterdam

18-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit Papendrecht

18-03-2019

Cursus EHBO gedaan voor de nascholing en geen spijt van! Was een hele praktijkgerichte cursus omdat het niet alleen luisteren was, maar je ook onderdelen zoals reanimeren had. Zou deze cursus zeker aanraden om te volgen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marcel Dell’Avo uit Rotterdam

18-03-2019

Cursus viel enorm tegen, veel van de hak op de tak en er zat geen structuur in! Heel jammer had voor dat geld beter iets anders kunnen doen.

Service: 7 | Deskundigheid: 3 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4,3

Dhr./mevr. uit

16-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit Papendrecht

15-03-2019

Vandaag cursus gevolgd en het was perfect geregeld! Het nieuwe pand is heel mooi, docent was goed en ook was er een heerlijke lunch met verschillende broodjes.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Mustafa Çelik uit Papendrecht

15-03-2019

Zeer goed

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

11-03-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,5

Charlie Leonard uit Rdam

11-03-2019

Dit waren fijne lessen!!

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Tijana Van Tol uit Waddinxveen

11-03-2019

Goed opgevangen. Uitleg iets te snel

Service: 10 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Piet Schoon uit Werkendam

09-03-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Marissa Troost uit Strijen

08-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

08-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Karin van der Ree Doolaard uit Nieuw-beijerland

02-03-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit Papendrecht

01-03-2019

VCA cursus gevolgd met aansluitend officieel examen bij de verkeersschool en gelijk geslaagd! Goede communicatie, locatie, docent en lunch.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Linn Stoute uit H.i. Ambacht

01-03-2019

Inplannen van zowel de try de bike als de lessen ging maar moeizaamIk moest vooral inschikken naar jullie ipv dat er gekeken werd naar mogelijkhedenPas nadat ik aangaf over te stappen was er ineens toch ruimte Daarnaast was voor mij duidelijk dat ik m’n motorrijbewijs wilde halen en dit ook duidelijk gezegd vanaf het eerste moment. Toch werd mij aangeraden een try de bike experience te doenHierop af gegaan maar dit was wel erg sonde. Het duurde een uur voordat ik op een motor zat en er waren mensen in het groepje die via groupon waren gekomen en vooral even een leuk uitje wilde dit is natuurlijk prima maar jammer als je gewoon je rijbewijs wilt halen, zeker als de groep 8 man groot is

Service: 3 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4

Ronald Forman uit Papendrecht

01-03-2019

Prima locatie, aardig personeel, leuke sfeer

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Christian Oosterlaan uit Bleiswijk

25-02-2019

Theorie goed en vlot.Praktijk wat rommelig, onrustig vanwege veel medewerkers van bedrijf daar.Geen lunch?

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ralph Blom uit Dordrecht

22-02-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Nikki Hendriks uit Zetten

22-02-2019

Bedankt voor de Try the Bike dag. Was super!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Christian Dekker uit Papendrecht

18-02-2019

Erg prettige ervaring en zeer spontane en gezellige rij-instructeurs

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ewout Neels uit Alblasserdam

14-02-2019

Perfect

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

David Vink uit Papendrecht

12-02-2019

Zeer gezellige rijlessen en superfijn dat ze 2 uur duurs zijn, alleen zeer slechte communicatie over hoeveel lessen je al gehad hebt en hoeveel je nog hebt uit je pakket. Hierdoor ga je snel extra rijlessen betalen wat opeens uit het niets naar je wordt toe gestuurd.

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Deveny Versluis uit Nieuw-Lekkerland

11-02-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

07-02-2019

2u proefles op de motor gedaan terwijl les werd gegeven aan 4 anderen. Veel vrijheid, veel verschillende dingen gedaan. Had af en toe iets meer aandacht gewild. Van tevoren werd veel heen en weer geschoven met tijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Bram Vogelaar uit Barendrecht

06-02-2019

scooterrijbewijs...met zijn vieren afgereden, waarvan 2 gezakt. 50% dat is bizar. in mijn ogen geen 90% slagingskans. tijdens lessen deden de oortjes het niet goed, wat betekent gewoon achter een ander aanrijden. Geen aanwijzingen wat beter of waar je op moet letten. Alleen even tijdens het stilstaan, wat aanwijzingen over borden. aanwijzing voor het examen, gewoon rijden zoals in de les was het advies.., begeleider praatte ook niet echt duidelijk.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
1

Dhr./mevr. uit

06-02-2019

Ik heb het tijdens het lessen erg naar mijn zin gehad. De uitleg was duidelijk en ik ben na 4 uurtjes les geslaagd!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

William Verheij uit Nieuw lekkerland

01-02-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

01-02-2019

Goeie rijschool, afrijden met een bekende instructeur en zonder wachttijd zou wel fijn zjjn geweest

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Melvin de Waard uit Sliedrecht

01-02-2019

Bedankt voor de professionele begeleiding . Keep up the good work .

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marije Knaufff uit Papendrecht

01-02-2019

Fijn bedrijf, lessen goed opgebouwd. De instructeur was enthousiast en leek het echt leuk te vinden om les te geven. De lestijden werden altijd in goed overleg vastgelegd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Paul Van der sande uit Papendrecht

25-01-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Stephen Emelina uit Dordrecht

25-01-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

25-01-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

John Van trigt uit Zwijndrecht

24-01-2019

Goede ervaring gehad goede organisatie en vriendelijk personeel

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

23-01-2019

Prima lessen en opbouw. Er wordt de tijd genomen voor uitleg en theorie waardoor je soepeler door de praktijk gaat.Aministratief doen ze erg vriendelijk hun best, maar dit kan iets soepeler en sneller.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rody Van tuijl uit Papendrecht

23-01-2019

Service: 7 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,5

Dhr./mevr. uit

22-01-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Maaike Zinn uit Zoetermeer

21-01-2019

Heel erg vriendelijk en deskundig. Binnen een korte tijd heb ik enorm veel geleerd om mijn AVB te kunnen halen. De lessen waren heel leerzaam.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Theo Hakkesteegt uit Groot-Ammers

19-01-2019

Tot nu toe gewoon goed

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

David Eikelenboom uit Papendrecht

18-01-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marcel van Dijk uit Vlaardingen

18-01-2019

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,5

Mark Van den Ende uit Papendrecht

18-01-2019

Fijne instructeur die goed uitleg wat je wel en niet moet doen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Perry De reus uit Dordrecht

18-01-2019

Beste Ronald de lessen zijn me prima bevallen u heeft mij een hoop geleerd alleen de communicatie op kantoor zou wel beetje op gepept kunnen worden bevoorbeeld over de rijschool ap dat heb ik van andere jongens gehoord maar voor de rest is het prima bevallen nog maals supper bedankt

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Melanie De Jong uit Ridderkerk

16-01-2019

Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6,7

Linda Oosterwijk uit Nieuw-Lekkerland

12-01-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Janet Verheij uit Oud Alblas

11-01-2019

Super, Houdt zich aan afspraak, Vriendelijk Goede begeleiding

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marjolein Honkoop uit Sliedrecht

08-01-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Tessa Dorst uit Rotterdam

05-01-2019

Prima

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Dhr./mevr. uit

04-01-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Johan Besseling uit NIEUW LEKKERLAND

04-01-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Sander van den Burger uit Alblasserdam

04-01-2019

De voorbereiding naar het avb examen was matig. Verouderde motoren en een instructeur die niet actief lesgaf (motoren worden momenteel wel vervangen door goede exemplaren).Voor het examen nog wel 1 les van Ronald zelf gehad en dat was een les zoals het zou moeten zijn: actief lesgeven en met je neus op de feiten gedrukt worden. De service en duidelijkheid van kantoor uit kunnen nog wat verbeterd worden. Wel complimenten aan een oudere vrouw die heel professioneel is in haar werk. De voorbereiding naar het avd examen was stukken beter. Goede instructeurs en een goede, duidelijke manier van lesgeven. Ook de les motoren zijn van een goede kwaliteit.Er op vertrouwend dat de rijschool de aandachtspunten van haar klanten aanpakt en omdat de verouderde motoren inmiddels vervangen worden beveel ik dit bedrijf aan.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Richard Vermeulen uit Rotterdam

04-01-2019

Zeer nette rijschool. Motorlessen zijn duidelijk en worden goed beschreven door de instructeurs.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jan van Driessen uit Zoetermeer

28-12-2018

Veel mogen rijden en leuke oefeningen.Goede en vriendelijke begeleiding.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

walter beljaars uit papendrecht

24-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lennart Bruggen uit Zwijndrecht

24-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Erlend Burg uit Moerkapelle

21-12-2018

Goed!!

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Bas Vink uit Papendrecht

21-12-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6,3

Brian Butters Ruben uit Dordrecht

20-12-2018

Top theorie en praktijk lessen gehad!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hendrik Jan Kok uit Nieuw Lekkerland

20-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lisanne Grim uit Breda

20-12-2018

Ik vond het erg leuk en zeer leerzaam. Het was meer dan verwacht.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jara Van Dijk uit SLIEDRECHT

20-12-2018

Erg goede lessen zeer aardig personeel heel erg tevreden

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eva Bosman uit Pijnacker

20-12-2018

Hier een motor experience gedaan. Kregen 5 min uitleg over een motor. Dit gaf mij niet echt vertrouwen.. Vanaf de eerste locatie moesten we naar een tweede locatie. Daar 10 min voor een hek staan wachten. Er stond beschreven dat er handschoenen en jassen beschikbaar waren. Echter bleek dit niet het geval. Handschoenen waren gescheurd en van slechte kwaliteit, niet voldoende voor iedereen. Daarom met dunne prive handschoenen moeten rijden. Niet veilig en erg koud. Ook jassen waren oud, stonken en allemaal vanaf maar xl tot xxxl. Dus in prive jas moeten lessen. Oefenterrein niet ideaal. Instructeur helpt je 2m op weg. Daarna geen zicht meer op je. Onverantwoord. Je rijdt tussen de vrachtwagens en trailers rondjes, vond ik ook niet de meest veilige locatie. Ik reed op een motor die volgens andere eigenlijk al afgeschreven was. Grappig om een keer een motor expererience te doen, maar ik zou het niet aanraden om het bij deze rijschool te doen.

Service: 3 | Deskundigheid: 5 | Prijs / Kwaliteit: 2 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
3,3

Jan Drenth uit Barendrecht

13-12-2018

Goed en gezellige sfeer

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Odette. Patrick Van bokkum. Hoekstra uit Zwijndrecht

12-12-2018

De cursus klein vaarbewijs is ons prima bevallen. Goede uitleg en heerlijke lunch.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

12-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

William Scholten uit Papendrecht

10-12-2018

Goede ervaring, maar hier en daar schieten ze af en toe toch tekort. Zo had ik mijn beschikbaarheid aangegeven, maar werd hier compleet van afgeweken.

Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Laurens heuvelman uit Alblasserdam

08-12-2018

Top bedrijf, je word goed geholpen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hritik Doerga uit Rotterdam

08-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

07-12-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Beau den Engelsen uit Papendrecht

07-12-2018

Ik vond het fijne lessen met de scooter en je werd gerust gesteld als je je examen ging doen, ook vond ik dat het tijdens het lessen duidelijkheid was.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Andrea Heimensen uit Sliedrecht

07-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Connor Stam uit Papendrecht

07-12-2018

Goede uitleg maar ook niet te serieus, vriendelijk personeel en goede voorbereiding op wat je te wachten staat

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Rene Middelkoop uit Alblasserdam

07-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

05-12-2018

Was superleuk

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Rick Croesen uit Breda

04-12-2018

Niet tevreden. Het motorrijden op zich was een leuke ervaring. Alle randvoorwaarden niet goed geregeld. Begeleider niet enthousiast en geeft geen tips. Is slechts aanwezig. Motoren slecht onderhouden. Jas en helm stonken ontzettend naar oud zweet. Handschoenen zaten gaten in. 3,5 uur voor een motorexperience komt neer op 2 uur rondjes rijden op een klein parkeerterrein. Na een uur werden een paar pilonnetjes weggezet om te slalommen.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 2 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
1,3

Lou-lou Sorries uit Nijmegen

03-12-2018

Wij hadden een motor experience day geboekt voor 3 uur. We kregen nog geen 5 minuten uitleg over de motor, moesten opstappen en wegrijden. Vervolgens hebben we 2 uur lang om en om rondjes gereden over een industrieterrein. Wij vonden het onverantwoordelijk. Bij vragen werden we afgesnauwd terwijl wij beiden geen motorrijdervering hadden. Iedereen ging na 2 uur weg, omdat we geen extra uitleg of oefeningen kregen. Hele oude motoren, bij 1 motor kreeg ik niet eens de koppeling ingedrukt.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
2,3

Sven Van Genderen uit Bleskensgraaf

03-12-2018

Perfect

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

03-12-2018

leerzaam en leuke middag gehad.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
8,3

Francis Leeuwestein uit Sliedrecht

03-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

28-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Manon Rehorst uit KINDERDIJK

28-11-2018

Goede begeleiding, lieve instructeurs

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Tuba Kaya uit Papendrecht

26-11-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lester Wingelaar uit Ridderkerk

24-11-2018

Gezellig iedereen is aardigTop service Vrachtwagen rijbewijs C GEHAALD Theorie cursus gehad En aanhanger rijbewijs CE GEHAALD

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Bakir Causevic uit Papendrecht

23-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Melvin de Waard uit Sliedrecht

23-11-2018

Super relaxed .. vakbekwaam ...

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Valentijn Groenewege uit Dordrecht

23-11-2018

zeer correct

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

22-11-2018

Leuke kennismaking met motorrijden!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Dhr./mevr. uit

21-11-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Tijn Van Rijckevorsel uit Etten leur

21-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Sietse De boer uit Delft

20-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

20-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Glenn Hoppezak uit Hellevoetsluis

19-11-2018

3 kwartier telaat ongeregeld met examens onduidelijke instructeurs

Service: 5 | Deskundigheid: 3 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4

Naomi Spape uit Papendrecht

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Brendan Kwakernaak uit Sliedrecht

19-11-2018

Goed

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Marco Hirschmann uit Hendrik ido Ambacht

19-11-2018

Dit bedrijf was nieuw voor mij en daarop zijn mijn bedoordelingen gebasseerd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

G S uit G

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Nikita Kleinendorst uit Papendrecht

19-11-2018

Hele fijne rijschool & een super gezellige instructeur. Hele fijne lessen gehad en alles in 1 keer behaald. Ben heel blij !

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

14-11-2018

Gezellig en persoonlijk

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3