Reviews

1563 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1563
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Lisa van der Touw uit Hoogvliet

31-08-2018

Hele leerzame en leuke ervaring. Na de experience toch maar besloten om ons motorrijbewijs te gaan halen. We zijn vandaag begonnen met lessen.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ronald Hordijk uit Den Bommel

27-08-2018

Prettige instructeur, goede sfeer, goede les, goede materialen, nieuw pand; kortom: prettige ervaring.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ivan Capelle uit Rotterdam

24-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

21-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ricardo Peters uit Sliedrecht

17-08-2018

Prima Rijschool.

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Carmen Conrad uit Alblasserdam

16-08-2018

Erg goed! De rij instructeur (Hans) is een zeer lieve man die mij veel geleerd heeft !

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Jan drenth uit Barendrecht

15-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Mitchel Knetemann uit 'S-Gravendeel

15-08-2018

Super gezellig, leerzaam en veel geduld

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

lize den boef uit alblasserdam

15-08-2018

uitstekend

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eric Rennert uit Papendrecht

15-08-2018

Leuk dat je naast rijopleiding ook motor experience dag hebt.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Marcel Pfeiffer uit Ridderkerk

15-08-2018

Gewoon een aanrader voor iedereen! Top instructeur nemen alle tijd voor je

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Frans van der Knijff uit DORDRECHT

04-08-2018

Goed les pakket en een zeer ervaren instructeur

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Richard Vermeulen uit Rotterdam

03-08-2018

Zeer deskundige instructeur!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Tim Toth uit Gorinchem

03-08-2018

Ronald is een superaardige en kundige instructeur, die met veel geduld en ervaring lesgeeft en helpt.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

J.M. Noordzij uit Papendrecht

02-08-2018

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

02-08-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Isabelle Breton uit Zoetermeer

02-08-2018

Zeer goede ervaring! Ronald is een enthousiaste instructeur die je goed begeleidt! Duidelijk uitleg gekregen. Zeer tevreden!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Yordi Groenendijk uit Nieuw lekkerland

02-08-2018

Super ervaring! Goede lessen zowel theorie als praktijk!! Al wil ik nog een rijbewijs kom ik zeker terug!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Moèna Vervoort uit Rotterdam

29-07-2018

Het was erg leuk om motorrijden te mogen ervaren. De begeleider was aardig, duidelijk en heel erg 'hands on', waardoor de tijd goed werd benut.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Xandra Lienden. Van uit Dordrecht

27-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

A Haugland uit Hendrik-Ido-Ambacht

24-07-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Manolito Bi uit Krimpen aan de IJssel

24-07-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Karin van der Ree Doolaard uit Nieuw-beijerland

24-07-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dion Jespers uit Breda

24-07-2018

Fantastisch leuk bedrijf met een goede motorexperience

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Nick Melis uit Westervoort

24-07-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Quinte de uit Vreeze

22-07-2018

Het was heel duidelijk wat je kon verwachten na de uitleg in het theorielokaal. Je had ook veel tijd op de motor en sat werd goed in stapjes uitgelegd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Sadjad Alikhani uit Dordrecht

18-07-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Abigayl Braamkolk uit Rotterdam

17-07-2018

goed

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Iris Vercammen uit Merksplas

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Niels Boele uit Sliedrecht

16-07-2018

Ik heb een goeie tijd gehad met de lessen. Wat wel een verbeterpunt is zijn de motoren maar die worden volgend jaar vervangen.De communicatie systemen mogen ook wel een beurt krijgen.Voor de rest altijd goed bereikbaar. Goeie AVB locatie. Makkelijk ook dat je een Try The Bike kan doen en dat je een theorieles krijg voor je begint op de weg.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Albert Stoter uit Krimpen aan den IJssel

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Els Fawaka uit Dordrecht

16-07-2018

Motorexperience was een super leuke en leerrijke ervaring...geduldige instructeur Danny, ook al snapte je de uitleg na 2 x niet, dan nog bij de 3e keer uitleggen gaf hij je het gevoel dat het niet erg was, verschillende soort motors om uit te proberen...TOP.....2 minpuntjes....niet voor ieder tegelijk een motor...dus wisselen....jammer voor sommigen....want je wilt op dit soort momenten niet op je "beurt" wachten.... en een paar motoren hebben een onderhouds beurt nodig....

Service: 10 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Shirley Blom uit Krimpen aan de Lek

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

DENISE van der moere uit BLESKENSGRAAF CA

16-07-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cor Bergshoeff uit Papendrecht

16-07-2018

Vakkundig, professioneel en vriendelijk.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dylan Hoornweg uit Dordrecht

16-07-2018

Ik vind dat alles goed is uitgeleg6.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Annelies Rijfers uit Papendrecht

10-07-2018

Leerzaam en heel gezellig

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

R vd Nouweland uit Voorschoten

07-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Stefan Elshout uit Bleskensgraaf

02-07-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Mandy Van werd uit Sliedrecht

02-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Anouk Verhagen uit Vlaardingen

02-07-2018

Super

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Marjelle Kooijman uit Nieuw-Lekkerland

02-07-2018

Top! Op kantoor denken ze altijd mee en de lessen zijn duidelijk en goed. Een beetje zelfstandigheid moet je wel hebben bij de AVB lessen en gewoon vragen wanneer je iets niet begrijpt, dan is er altijd een duidelijke uitleg.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Claudia Liefhebber uit Streefkerk

02-07-2018

super geregeld allemaal

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Saskia van Dijk uit Zoetermeer

25-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Johannes Kalfsbeek uit Dordrecht

25-06-2018

Super

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

N Beeker uit Rotterdam

25-06-2018

Het was een topdag!!! Heel leuke ervaring! Alleen zou ik er geen €150,- voor hebben betaald (gebruikelijke prijs) Gelukkig was ik een kortingsactie tegen gekomen! Tip: Instructeur kan wel goed motor rijden, maar het lesgeven ging moeizaam. Niet zo attent als verwacht. Met de bedoeling om chill over te komen iets te veel aan de nonchalante kant. Hij was wel heel geduldig! Dat was top! Verder super!

Service: 5 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,7

gert Verkuil uit Krimpen aan den IJssel

20-06-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jochem Huijzer uit Papendrecht

20-06-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Dhr./mevr. uit

20-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

18-06-2018

De instructeurs begeleiden erg goed en leggen alles duidelijk en geduldig uit.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

17-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Samantha Klemann uit Zwijndrecht

16-06-2018

Ervaring is goed. Fijne instructeur, goede uitleg aan het begin.Enige wat ik vond is dat de groep voor try-the-bike te groot was. En advies voor hoeveelheid lessen die je als persoon nodig hebt werd ook niet gegeven.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Arie Teeuwen uit Molenaarsgraaf

16-06-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Richelle Akkermans uit Rotterdam

16-06-2018

Hele fijne trial gehad met de motor! Duidelijke uitleg, stukje vrijheid en vertrouwen en heel professioneel.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Thaisya Langendoen uit ROTTERDAM

11-06-2018

Fijne instructeur, duidelijke uitleg en lekker snel mijn examen behaald.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marcel uit Alblasserdam

09-06-2018

Zeer positief.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Samantha Pottuit uit Strijen

08-06-2018

Leuke try the bike gehad. Aardige instructeur die weet wat hij doet. Brengt structuur aan in de les en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Tevens heeft hij een stappenplan ontwikkelt waarin het mogelijk is te diferentiëren tijdens de les.

Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

René Langerman uit Sliedrecht

07-06-2018

Rijbewijs be cursus gedaan

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Helen uit

30-05-2018

Prettig telefonisch contact, na inschrijving zelfs een belletje gekregen dat er een plekje vrij was voor een week eerder examen wat natuurlijk helemaal geweldig was. Instructeur was zeer kundig en gedreven.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

pablo heijnen uit etten-leur

29-05-2018

ik heb hier een motorexperiance gedaan en dit was echt geweldig! begeleiding was goed motoren waren in orde, helemaal top!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,5

Marcellino Van der sluis uit Alblasserdam

23-05-2018

Leuke ervaring gehad met het proef rijden op een motor

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

22-05-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,5

Jules Beuzenberg uit Barendrecht

19-05-2018

Erg goed. ik heb een motor experience dag gedaan. Was heel leuk geregeld. Leuke instructeur die goed uitleg kon geven en gezellig was. Lekker lang op de motoren gereden ook was ook een plus was.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Vivianne Kaldenberg uit Den bosch

19-05-2018

Leuke ervaring gehad! Toffe rij insnatructeur. Ervaring om niet te vergeten!!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Lisette uit

19-05-2018

Instructeur geeft goed les in verschillende stappen, maar erg massaal (8 personen.. zo kan je toch niet op iedereen letten) en vrouwonvriendelijk (Ronald deed net of ik dom was. Maakte vervelende opmerkingen) Ik zou hem daarom aan geen enkel persoon aanbevelen. Ik wilde hier gaan lessen maar door de ervaring ga ik een andere rijschool zoeken.

Service: 3 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,7

i ruznic uit maartensdijk

19-05-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

Cursus zelf echt top! Alleen receptie personeel, 3x aan de lijn gehad, bot en vaak onvriendelijk. Niet meedenkend over geschikte data, zelf per mail de les moeten bevestigen. Om daarna weer een bevestiging van u te ontvangen. OnprofessioneelOnderstaande gegeven zijn voor cursus en niet voor personeel achter de balie. Deze zou ik beneden gemiddeld beschouwen.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Ian Tiemann uit Goedereede

18-05-2018

Super! Alles duidelijk en goed gedaan

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

we hebben de experience gedaan

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Fabiënne Hes uit ROTTERDAM

14-05-2018

dagopleiding praktijk scooter

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Jordi Vermeer uit Rotterdam

14-05-2018

Vond het top, heb het in 1 keer gehaald. Goed lesmateriaal en instructuur. Feedback zou zijn: het begon wel erg vroeg! zit zorgde voor een dipje tijdens het examen. Daarnaast staan er wat foutjes in het E achter B boekje, die zou aangepast kunnen worden. Instructeur weet ervan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Fatos Acilan uit Dordrecht

13-05-2018

Leerzaam en duidelijk !

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Thomas De vreede uit Nieuwlekkerland

13-05-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dewi Muller uit Dordrecht

13-05-2018

Service: 4 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

William De jong uit NIEUW LEKKERLAND

10-05-2018

Aardige mensenGeven goede instructies

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Marcel Clasquin uit Alblasserdam

09-05-2018

Ben erg tevreden!Konden mij op zeer korte termijn een opleiding voor de BE aanbieden en geslaagd.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Marcel Wolting uit Alblasserdam

09-05-2018

Motor experience

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Marieke Vissers uit Breda

09-05-2018

Waar voor je geld. Ik had helemaal geen ervaring met een motors of schakelbrommers, en toch had ik aan het einde van de les er een goed gevoel voor en heb een paar rondje gereden. Helemaal enthousiast, ik wil echt mijn rijbewijs gaan halen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Seth de Haan uit Sliedrecht

09-05-2018

Goed alles liep lekker en heb prettige lessen gehad

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Pieter Jan Heikoop uit Goudriaan

09-05-2018

Prima rijschool. Enige minpunt is dat in geval van niet halen examen het een lange tijd duurt voordat je een nieuw examen mag doen. Dit is misschien bij elke rijschool?

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

06-05-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

S Langerak uit Zoetermeer

06-05-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Arne Romeijn uit Sliedrecht

05-05-2018

goed

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tim Toth uit Gorinchem

01-05-2018

Zaterdag een les van Try The Bike gehad, heb me dezelfde dag nog ingeschreven!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Jasper Salentijn uit Papendrecht

01-05-2018

Het was geweldig leuk en leerzaam.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

30-04-2018

Erg leuk

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

30-04-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Noah uit Rotterdam

30-04-2018

Ik ben bij een motor experience dag geweest en dit is mij erg bevallen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Fatos Acilan uit Dordrecht

30-04-2018

Geweldige groep van 4 meiden afgereden, en natuurlijk geslaagd !! Snel geleerd en alles was duidelijk ! Groetjes Fatos

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Patrick Jansen uit Oisterwijk

30-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eva uit Dordrecht

30-04-2018

Ik heb de motor experience van Ronald gevolgd. Deze had ik gekocht via Groupon, wat een hoop scheelde in de prijs.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jolanda Wielenga uit Brielle

30-04-2018

Ik heb kennis gemaakt met Ronald verkeersopleiding via Groupon.Het was voor mij een fijne manier om kennis te maken met het motorrijden zodat ik kon zien of het iets voor mij is. Het ontvangst was goed en we kregen een duidelijke uitleg. Wat ik er fijn vond is dat het allemaal op een relaxte manier ging. Nu heb ik ook het virus zoals Ronald het omschreef, en heb inmiddels een theorieles boek besteld.En hoop straks veel veilige kilometers te maken.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Johan Driehuizen uit Rotterdam

25-04-2018

Hele leuke motor-experience gehad. Ronald heeft alles naar behoren uitgelegd. Simpel en helder.Kleine edoch belangrijke opmerking t.a.v. hygiëne en netheid: Geef de interieurverzorgster opdracht jullie toilet eens goed te reinigen. Lijkt of er in jaren geen lap over de leidingen, de ventilator etc. is gehaald.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Esther Van Dijk uit Dordrecht

24-04-2018

Motorexperience gedaan Super!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ronald Borst uit Rotterdam

24-04-2018

Was geen les, maar een MotorExperience dag(deel); vragen zijn dus veelal niet terzake; was een mooie ervaring om meegemaakt te hebben.Voor mij zeer goedkoop dankzij RotterdamPas!

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Zeth Taberima uit Assen

23-04-2018

We hebben genoten van de experience.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ronald quartel uit barendrecht

21-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jeffrey van t Hoff uit Dordrecht

21-04-2018

Bij het volgen van de opleiding B+E heb ik van de rijinstructeur goede informatie en tips mogen ontvangen. Ook wordt er rustig en op eigen tempo les gegeven. Het aanvragen van de lessen evenals de betaling verlopen zonder moeite. Alle overige informatie en aanvragen CBR verlopen zonder enige moeite. In de toekomst wellicht mijn motorrijbewijs gaan halen bij Ronald.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tirza Koopmans uit Den Haag

19-04-2018

Goed! Deelgenomen aan de motor experience. Goede eerste kennismaking met de motor, heldere uitleg en plezier!

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7