Reviews

Aantal reviews:
2081
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Vincent uit Papendrecht

28-06-2020

Beschrijving:

Goede voorbereiding Duidelijke uitleg Zeker een ervaring rijker Voor herhaling vatbaar/ vervolg

Ervaring in 1 zin:

Fantastich

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Jan uit Papendrecht

27-06-2020

Beschrijving:

helemaal top

Ervaring in 1 zin:

leuk ,leerzaam

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

peter uit Dordrecht

26-06-2020

Beschrijving:

Ik wilde graag mijn E rijbewijs halen en daar hebben ze bij Ronald een mooi concept voor. Ik heb eerst een proefles genomen om te kijken waar ik sta en vervolgens een afspraak gemaakt voor een 3 uur durende les gevolgd door het examen. SUPER (geslaagd natuurlijk) maar wat een vaklui. Lekker ontspannen en een gezellige babbel onderweg. Echt een aanrader.

Ervaring in 1 zin:

Fantastisch

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Robin uit Rotterdam

18-06-2020

Beschrijving:

Het was een hele leuke ervaring. We werden heel goed begeleid.

Ervaring in 1 zin:

super

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

michel uit Sliedrecht

16-06-2020

Beschrijving:

Zeer prettig

Ervaring in 1 zin:

Perfect, zin in het vervolg

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Arjan uit Sliedrecht

16-06-2020

Beschrijving:

Top ervaring gehad met deze rijschool! In 1x geslaagd, vakkundige mensen.

Ervaring in 1 zin:

Top rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Remco uit Breda

16-06-2020

Beschrijving:

Ik had nog nul ervaring met motorrijden en heb ook nooit brommer gereden. Ik vond de gegeven begeleiding prettig en ook dat je af en toe kon afwisselen van motor en soms ook even eraf kon als de anderen reden. Ik heb het idee in een paar uur tijd toch al best veel geleerd te hebben en ik overweeg zeker om mijn rijbewijs te gaan halen.

Ervaring in 1 zin:

Een leuke en leerzame middag.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Ramon Schoenmaker uit Papendrecht

16-06-2020

Beschrijving:

Goede en vriendelijke ervaren instructeur Leuke groep mede geïnteresseerden Fijne motoren Stellen je op je gemak zodat je je volledig en onbezorgd kan focussen op rijden.

Ervaring in 1 zin:

Geslaagde eerste indruk

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Damian uit Breda

16-06-2020

Beschrijving:

Het was super gaaf, het leren rijden en de uitleg was super goed, wel jammer dat we moesten wisselen van motoren maakt het ook lastig de 1e keer dat je rijd, ook af en toe moeten wachten door de vele mensen.

Ervaring in 1 zin:

Super ervaring gehad, wel een beetje druk

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
7
Prijs:
8

Tim uit Papendrecht

23-05-2020

Beschrijving:

Goede instructeurs waaraan je alles kan vragen en niets te veel is. Hier heb ik mijn CE rijbewijs in één keer gehaald. Deze rijschool is echt een aanrader!

Ervaring in 1 zin:

Goede instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Joey uit Puttershoek

22-05-2020

Beschrijving:

Ik vond het leerzaam om eindelijk te weten hoe een motor werkt en motor te rijden. Ik vond het na een tijdje wel eentonig worden, iets meer uitdaging had wel gekund. Ben wel blij dat je veel vrijheid kreeg en genoeg instructies en tips.

Ervaring in 1 zin:

Leuk en leerzaam

Aanbeveling: Ja
Totaal:
6
Service:
7
Deskundigheid:
6
Prijs:
6

Yvonne uit Hoek van Holland

16-05-2020

Beschrijving:

Er is gewoon niks op aan te merken

Ervaring in 1 zin:

Supergoed geregeld

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
10