Reviews

1648 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1648
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Glenn Hoppezak uit Hellevoetsluis

19-11-2018

3 kwartier telaat ongeregeld met examens onduidelijke instructeurs

Service: 5 | Deskundigheid: 3 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4

Naomi Spape uit Papendrecht

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Brendan Kwakernaak uit Sliedrecht

19-11-2018

Goed

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Marco Hirschmann uit Hendrik ido Ambacht

19-11-2018

Dit bedrijf was nieuw voor mij en daarop zijn mijn bedoordelingen gebasseerd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

G S uit G

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Nikita Kleinendorst uit Papendrecht

19-11-2018

Hele fijne rijschool & een super gezellige instructeur. Hele fijne lessen gehad en alles in 1 keer behaald. Ben heel blij !

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

14-11-2018

Gezellig en persoonlijk

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Wesley P uit Rotterdam

13-11-2018

De motor experience was zeer interessant.In een kleine groep zijn we op een afgesloten terrein alle vaardigheden voor de basis gaan oefenen.Zonder ervaring begonnen en ik vertrok met de mogelijkheid om goed te schakelen, balanseren en stevig accelereren en remmen.Een goede instructeur met degelijke motoren

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jan Paul Tack uit Gouda

13-11-2018

Opbouw van de Motorexperience is goed. Eerst kort uitleg, daarna in 4 stappen 'proeven aan' basiselementen, waarbij veiligheid en individuele mogelijkheden (en beperkingen) ruime aandacht krijgen. Minpunt: in eerste instantie kreeg niet iedereen een motor, waardoor we moesten wisselen. Reden niet duidelijk, want er stonden voldoende motoren. Tweede minpuntje: als je aangeeft dat de experience 3,5 uur duurt, moet die niet na 3 uur afgelopen zijn!

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Max Van zessen uit Brandwijk

13-11-2018

Helemaal goed, alleen een afspraak maken is zeer lastig. Planning is niet in orde. Verder dik tevreden!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Martijn uit

11-11-2018

DIt weekend een geweldige motorexperience dag gehad! In het begin wat sceptisch maar het is echt super. Zou het iedereen aanbevelen. Fijne rijinstructeur die het op een leuke manier doet.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Björn van Houte uit Spijkenisse

10-11-2018

Zeer positief! Altijd vriendelijk, je voelt je op je gemak. Ronald Verkeersopleidingen streeft naar positieve resultaten en doet er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Willem Toom uit Ridderkerk

06-11-2018

Nou ze weten waar ze over praten En zijn zeer professioneel bezig

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Carel Glastra uit Zoetermeer

06-11-2018

Leuke leerzame en actieve motor experience. In korte tijd leer je de beginselen van motorrijden. Zeker een aanrader!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Alders Robert uit Papendrecht

06-11-2018

Super rijschool goed en duidelijk word er lesgegeven

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Bjorn van der Beek uit Dordrecht

06-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sven Kranendonk uit Ridderkerk

06-11-2018

Super tevreden over deze rijschool!2 jaar geleden in 1x mijn A2 rijbewijs gehaald en afgelopen maand opnieuw bij Ronald langs gegaan en wederom weer in 1x geslaagd voor A dit keer! Vriendelijk personeel en zeer ervaren instructeurs!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Alen uit

06-11-2018

Goed, leuk en professioneel

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Emma Ottevanger uit Hoogvliet

06-11-2018

Een MotorExperience gedaan, op een zaterdag 4 uur kennis leren maken met motorrijden. Ontzettend enthousiaste instructeur, die ondanks dat je met een groep bent, persoonlijke begeleiding biedt.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

joost de vries uit kinderdijk

05-11-2018

goede lessen gehad, erg duidelijke instructeur en tegelijkertijd ook nog veel gelachen in de auto!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ruud van Dongen uit Nieuw-Lekkerland

03-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Wout uit Zoetermeer

03-11-2018

Wij hebben een motorexperience gedaan bij Ronald. Hele leuke ochtend gehad! Onze groep, een zeer divers gezelschap met zowel mensen met en zonder een rijbewijs, mannen/vrouwen in elke leeftijd, reed al na korte tijd zelfstandig rondjes op het terrein. Alles wordt op een leuke, rustige manier uitgelegd en er wordt gekeken welke mensen meer of minder uitleg nodig hebben. Zeer leerzaam, echt een aanrader voor een ieder die kennis wil maken met motorrijden!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Suruj Rostam uit Groningen

03-11-2018

Top ervaring, ze nemen de tijd voor je. Vooraf wordt alles haarfijn uitgelegd en tijdens het rijden ook. Zeker een aanrader voor als je nog twijfeld om je moter rijbewijs wil halen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jeroen Van Langen uit Breda

02-11-2018

Goed bereikbaar, vriendelijke verwelkoming. Gratis koffie. Nette omgeving. Goede uitleg. Geleidelijk en met geduld enthousiasme en humor

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Anouk Bouhuijs uit Ridderkerk

02-11-2018

Over het algemeen helemaal goed. De proefles had ik echter samen met een vreemde vogel die ook moest lessen. Die verstoorde echt de les en ik werd er zenuwachtig van, ik had hem naar huis gestuurd, maar goed....Op de praktijkdag ging alles super.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

02-11-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Sten Speijer uit Papendrecht

02-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Joyce Fiole uit Papendrecht

02-11-2018

Zeer fijne ervaring met deze rijschool. Fijne instructeurs en goede leerzame lessen gehad.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Eva Van kesteren uit Ede

31-10-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hendrik Jan Kok uit Nieuw Lekkerland

31-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Winash Oedjagirsingh uit Papendrecht

29-10-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Marina Hagendoorn uit Den Haag

28-10-2018

Een hele leuke ervaring. Duidelijke uitleg en er word ruimte gegeven om in je eigen tempo te deel te nemen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Amber Van den Hout uit Papendrecht

28-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

S van Gilst uit Alblasserdam

26-10-2018

Goede en duidelijke instructeur. Helaas was mijn examen niet ingepland, er reed iemand anders af met bijna dezelfde achternaam. Uiteindelijk is dit netjes opgelost en kon ik twee dagen later afrijden. De motor was wel aan vervanging toe en bleek na mijn examen ook niet meer gebruikt te worden voor rijlessen op de weg.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Joyce Spijkerman uit Papendrecht

26-10-2018

Tot nu toe erg goede ervaringen. Er wordt met plezier lesgegeven en er wordt een zo ontspannen mogelijke sfeer gecreëerd. Er wordt goed lesgegeven in een veilige en ontspannen sfeer, waarbij er uiteraard ook serieus lesgegeven wordt.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Ruben de kort uit Papendrecht

26-10-2018

Erg vriendelijk en goede service

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hein de Koning uit Hazerswoude dorp

26-10-2018

top ervaring

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

bruce busink uit dordrecht

26-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Akash Badal uit 's-Gravenhage

24-10-2018

Hele goeie ervaring. Goede uitleg en goede structuur in de cursus. De instructeur vond ik zelf super vriendelijk en duidelijk. Beter kon het niet zou ik zeggen:)

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Verena Voshol uit Papendrecht

23-10-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dylan Gouma uit Vlaardingen

23-10-2018

Echt top! Super vriendelijk en had nooit gedacht dat ik de basis onder de knie zou hebben binnen 1 dag! Ben nu nog meer gemotiveerd om mijn motor rijbewijs te halen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marlon Buisman uit Vlaardingen

23-10-2018

Topp! Gewoon perfect! Motor experience voor 2 personen gehad, en alles heel duidelijk uitgelegd en een aardige man! Die erg vrolijk en hulpvaardig is, door hem zal je gegarandeerd slagen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Léjon Zorn uit Delft

23-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dhr./mevr. Meijers uit Rotterdam

22-10-2018

Ik heb deelgenomen aan de motor experience (via Groupon). Was professioneel, duidelijke uitleg, veiligheid voorop, leuke manier om kennis te maken met motorrijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Daan Zorg uit Sliedrecht

22-10-2018

Top motor lessen

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Samantha Prins uit Papendrecht

22-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jaco Dirks uit Bleskensgraaf

22-10-2018

Ik vond de lessen heel fijn en ik heb hierdoor een goede voorbereiding gehad op mijn examen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Peter De Vries uit Bleskensgraaf

22-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Eva uit Dordrecht

22-10-2018

Voor AVB hele fijne lessen op eigen terrein, soms wel met te grote groepen, waardoor de aandacht van de instructeur beperkter is. AVD lessen vaak met 2 personen, echt top!Prettige instructeurs, leuke lessen, sommige motoren wel wat aan vervanging toe. Inplannen van lessen gaat ook in goed overleg. Herkansingen kunnen relatief snel ingepland worden (ondanks achterstand vanuit het CBR).

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

André Bax uit Papendrecht

18-10-2018

Fijne rijschool. Soms door drukte lastig met plannen. Maar heb prima naar mijn zin gehad met lessen. Veel geleerd ook door de verschillende instructeurs leer je veel verschillende dingen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Nikita Kleinendorst uit Papendrecht

18-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Sabrina van Malsen uit Ridderkerk

18-10-2018

een motor experience

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dennis Heijsteeg uit Rotterdam

18-10-2018

Motorrijbewijs pakket gekocht en rijbewijs gehaald. Ondanks wat eigenaardigheden aan de lesmotoren op een plezierige manier mijn rijbewijs gehaald.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Albert Huisman uit Den Hoorn Texel

18-10-2018

Deelgenomen aan de motor experience. Een geslaagde experience met duidelijke uitleg (visuele duiding op het bord) De verwachtingen overtroffen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Louisa Zilana Ertik uit Papendrecht

18-10-2018

Goede ervaringen, altijd netjes en goed geholpen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Bianca Muñoz English uit Papendrecht

18-10-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Marnix Prins uit Alblasserdam

18-10-2018

Zeer leuke en gezelligeen dag

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Roel Driece uit Hendrik-Ido-Ambacht

11-10-2018

goed bedrijf, goeie instructie

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,5

Björn Stevense uit Alblasserdam

11-10-2018

Prima rijschool, in een keer geslaagd, maar als erg onpersoonlijk ervaren. Dit is ook de enige reden dat ik de rijschool voor cat. A. niet zal aanbevelen bij anderen.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

11-10-2018

Uitstekend

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

11-10-2018

Erg leuke middag gehad!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Kylie Hodges uit Rotterdam

10-10-2018

Goede uitleg, vriendelijke service.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

09-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jarno de Snoo uit Rotterdam

09-10-2018

vriendelijke en kundige instructeur voor de motor experience. motoren waren beetje krakkemikkig, maar die zouden nu vervangen moeten zijn. was een leuke en leerzame dag

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Bert Heikoop uit Wijngaarden

09-10-2018

Vandaag mijn C rijbewijs mogen behalen .Veel geleerd van Ronald Janssen , die er alles aan gedaan heeft om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen !!! En natuurlijk de gezelligheid niet te vergeten 😉Ook de rest van het team bedankt !!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Bert Heikoop uit Wijngaarden

09-10-2018

Top rijschool !!!B , BE en rijbewijs C behaald bij Ronald .

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hidde Suijkerbuijk uit Hoogvliet

09-10-2018

Super leuke workshop veel geleerd

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Peter Scholl van uit Spijkenisse

09-10-2018

Vrachtwagen rijbewijs en code 95 gehaald bij deze rijschool

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Artjan van Vuuren uit Sliedrecht

09-10-2018

Prima rijopleiding!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

09-10-2018

Prima!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Juur Bussen uit Dordrecht

09-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Willem Toom uit Ridderkerk

07-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

07-10-2018

Prima al was men vergeten door te geven dat we op een andere locatie moesten zijn. Verder was 3,5 uur motorexperience in werkelijkheid maar 2 uur. Maar verder prima

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

06-10-2018

Om te beginnen heb ik echt geen idee, hoe jullie aan de naam Sandra gekomen zijn. Heel toevallig het mij zus Sandra, maar zij is ook niet bekend bij de rijschool. Op 15 september heb ik samen met mijn vader als vaderdagkadootje meegedaan aan de motorexperience via Groupon. In aanloop naar de afgesproken datum heb ik 2 of 3 keer een gemiste oproep op mijn telefoon gehad van de rijschool, maar toen ik terug belde wist niemand waarvoor ik gebeld was. Gelukkig woon ik in de buurt van het nieuwe pand, waardoor wij wisten dat we daar moesten zijn, maar dat was dus aan niemand van de groep doorgegeven. Dat vond ik wel heel slordig. We konden daardoor, ook nog eens dankzij wegomleidingen in de buurt van het oude pand, alles behalve op tijd beginnen (ruim een half uur later). En deze tijd is er later niet aan vast geplakt. Onze ervaring was dan ook, dat de communicatie van de rijschool dus erg slordig is.De experience was verder wel heel leuk en werd goed gegeven door Danny (?).Vanwege de experience; 1 enkele les, vind ik, dat ik niet goed antwoord kan geven op onderstaande vragen.

Service: 4 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
4

Margo Schroder uit Breukelen

06-10-2018

Goed geholpen, leuke en leerzame proefles!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Krista van den Hoven uit Poortugaal

05-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Mitch Luneburg uit Capelle Aan Den IJssel

05-10-2018

Heel goed.Alles heel duidelijk uitgelegd. Vriendelijke mensen. Ze doen echt hard hun best om je te laten slagen

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Lester Wingelaar uit Ridderkerk

05-10-2018

Top service mooie prijzenHele aardige instructeurs Nemen echt de tijd voor je

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

05-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jan Wakem uit Den Haag

05-10-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Chris Hodges uit Rotterdam

05-10-2018

Een leuk ervaring

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

05-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

E. van Marm uit Bergen op Zoom

05-10-2018

We hebben een geweldig leuke middag gehad met de Motor-Experience via Social Deal !Ik ben óm voor het motorrijden, alleen jammer dat jullie zover bij ons vandaan zitten,

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Erwin van Ginkel uit Reeuwijk

30-09-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Mark Nonnemaker uit Boxtel

30-09-2018

Het was een leuke middag om kennes te maken met motorrijden duidelijke uitleg en fijn dat je kan rijden op eigen terein

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,5

Lisa van der Touw uit Hoogvliet

31-08-2018

Hele leerzame en leuke ervaring. Na de experience toch maar besloten om ons motorrijbewijs te gaan halen. We zijn vandaag begonnen met lessen.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ronald Hordijk uit Den Bommel

27-08-2018

Prettige instructeur, goede sfeer, goede les, goede materialen, nieuw pand; kortom: prettige ervaring.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ivan Capelle uit Rotterdam

24-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

21-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ricardo Peters uit Sliedrecht

17-08-2018

Prima Rijschool.

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Carmen Conrad uit Alblasserdam

16-08-2018

Erg goed! De rij instructeur (Hans) is een zeer lieve man die mij veel geleerd heeft !

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Jan drenth uit Barendrecht

15-08-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Mitchel Knetemann uit 'S-Gravendeel

15-08-2018

Super gezellig, leerzaam en veel geduld

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

lize den boef uit alblasserdam

15-08-2018

uitstekend

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eric Rennert uit Papendrecht

15-08-2018

Leuk dat je naast rijopleiding ook motor experience dag hebt.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Marcel Pfeiffer uit Ridderkerk

15-08-2018

Gewoon een aanrader voor iedereen! Top instructeur nemen alle tijd voor je

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Frans van der Knijff uit DORDRECHT

04-08-2018

Goed les pakket en een zeer ervaren instructeur

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Richard Vermeulen uit Rotterdam

03-08-2018

Zeer deskundige instructeur!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Tim Toth uit Gorinchem

03-08-2018

Ronald is een superaardige en kundige instructeur, die met veel geduld en ervaring lesgeeft en helpt.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

J.M. Noordzij uit Papendrecht

02-08-2018

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10