Reviews

Aantal reviews:
2020
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Dawid uit Dordrecht

12-12-2019

Beschrijving:

Ik had wel wat stress aan jet begin maar dat liep allemaal naar beneden tijdens de lessen als je goed oplet haal je het zonder moeite in een keer, voor mij was dat een heel fijne ervaring

Ervaring in 1 zin:

Super instructeur en een heel fijne les manier

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

J uit Capelle aan den IJssel

11-12-2019

Beschrijving:

Het was een geweldige dag. Ik vond het het geld helemaal waard.

Ervaring in 1 zin:

Het geld helemaal waard was een top dag!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

Femke uit Papendrecht

11-12-2019

Beschrijving:

Ik heb een erg prettige ervaring met Ronald Verkeersopleidingen. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Maywand en ik ben zeer tevreden. Kundige en gezellige rij instructeur. De rijschool geeft ook een goede service en reageert snel op vragen.

Ervaring in 1 zin:

Erg goede rijschool, met kundige rij instructeur.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Stefan uit Rotterdam

11-12-2019

Beschrijving:

Een uitgebreide, middagvullende experience met een korte uitleg en veel ‘zuivere rijtijd’. Ook de instructeur was erg constructief en behulpzaam in de uitleg. Zeker waar en plezier voor je geld !

Ervaring in 1 zin:

waar voor je geld

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Addie uit Dordrecht

11-12-2019

Beschrijving:

Groep was iets te groot waardoor je toch wel even langs de kant stond te wachten. Verder goede uitleg en gave ervaring. Denk erover om te gaan lessen.

Ervaring in 1 zin:

Leuke kennismaking met het motorrijden.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
7
Prijs:
7

Oane uit Sliedrecht

11-12-2019

Beschrijving:

Heftruckcursus in 1 dag gehaald

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Oscar uit Hendrik-Ido-Ambacht

11-12-2019

Beschrijving:

De eerste kennismaking met het rijden op de motorfiets was uitstekend verzorgd, Ronald gaf een duidelijke uitleg en goede begeleiding.

Ervaring in 1 zin:

uitstekende motor experience

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Luuc uit Alblasserdam

11-12-2019

Beschrijving:

Fijne rijschool je word goed begeleid erg tevreden

Ervaring in 1 zin:

Goede rijschool 👍

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Richard uit Nieuw lekkerland

10-12-2019

Beschrijving:

Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij ronald ondanks dat het me van meerdere kanten af geraden werd. Ik had al een pakket gekocht eerder bij ronald dus ben daar toch gaan lessen. De redenen waarom het mij af geraden werd waren: dat er maar weinig goede motoren zijn waardoor je soms met lessen op een oude motor gezet word of dat er soms motoren uitvallen waardoor er motoren gedeeld moeten worden tijdens het lessen voor de AVB. Ook heb ik veel lessen van mijn pakket niet kunnen inplannen voor het examen en mocht ik deze ook niet gebruiken voor de AVD of weggeven aan iemand anders die ook een motor rijbewijs wilde behalen, omdat ze persoons gebonden zouden zijn. Kortom 200 a 250 euro aan lesgeld weggegooid. Ook vond ik het waardeloos dat ik naast mijn onregelmatige baan met ploegendiensten slecht lessen kon inplannen vanwege de drukte, ik heb het tot mijn examen maar net een beetje weten te plannen met 10 lessen. Ik vond dit alles erg jammer aangezien ik meerdere rijbewijzen bij ronald behaalt heb en er goed over te spreken was. Maar ik ben daar na mijn motor rijbewijs wel op terug gekomen.. als je goed geld betaald voor rijlessen verwacht je niet dat je op een oude motor gezet word die nog net niet van ellende uit elkaar valt en verwacht je al helemaal niet een motor te hoeven delen tijdens de les. De instructeurs heb ik niks op aan te merken, dit waren fijne heren die hun vak verstonden.

Ervaring in 1 zin:

Ontevreden

Aanbeveling: Nee
Totaal:
3
Service:
4
Deskundigheid:
7
Prijs:
2

Joshua uit Sliedrecht

04-12-2019

Beschrijving:

Ik had een goede rijinstructeur die mij goed door had.. bijvoorbeeld het leren van theorie wist hij mij goed te helpen en tips te geven.. Het was duidelijk en sirieus tijdens de praktijklessen.. dat was voor mij erg fijn aangezien ik liever “straight to de point” ben. Kortom heb ik een top ervaring gehad. Bij deze bedank ik ronald verkeersopleidingen

Ervaring in 1 zin:

Duidelijk in planning en heel hulpzaam

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

Erick uit Papendrecht

04-12-2019

Beschrijving:

Door duidelijke en opvolgende route in één keer mijn motorrijbewijs gehaald.

Ervaring in 1 zin:

Zeer goed geregeld.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Jim Wijtkamp uit Krimpen aan den IJssel

03-12-2019

Beschrijving:

Er wordt echt heel fijn en goed les gegeven vandaag me AVB examen gehad ben in 1x geslaagd door de goede lessen die ik heb gehad van Danny&Ronald. De receptie is ook altijd super vriendelijk als er problemen zijn of er is niks duidelijk wordt dat door hun altijd goed opgelost. Deze rijschool zou ik iedereen willen aanraden! Groet Jim

Ervaring in 1 zin:

Super rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10