Reviews

Aantal reviews:
1970
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Leonard uit Dordrecht

16-10-2019

Beschrijving:

Ik vond de instructeur vriendelijk, geduldig en enthousiast.

Ervaring in 1 zin:

De try the bike was erg leuk en effectief

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Patrick uit Den Haag

16-10-2019

Beschrijving:

Leuke, ontspannen instructeur die ons heel veel liet doen voor een eerste keer motorrijden! Aanrader!

Ervaring in 1 zin:

Het was een geweldige ervaring!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Jan uit Dordrecht

16-10-2019

Beschrijving:

zeer goed.

Ervaring in 1 zin:

zeer professioneel

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Wesley uit Rotterdam

16-10-2019

Beschrijving:

Ik heb deze zomer zowel het A vol als het BE rijbewijs gehaald. Dit dankzij de goede lessen van Ronald, Danny, Robert en Prim voor de motor en dankzij Ronald J voor de aanhanger. Prijs is prima, ondanks de kosten voor een examen bij het CBR, deze zijn behoorlijk hoog. Kwaliteit is zeker op orde. Altijd heel netjes per email geïnformeerd en de rijschool app zorgt voor een duidelijk overzicht van de lessen. Lessen waren zelf duidelijk. Heel prettig om een afgesloten terrein te hebben om vrij te oefenen. De motoren zijn van goede kwaliteit en reden heel fijn.

Ervaring in 1 zin:

Prima rijschool en zeker waar voor je geld!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Djeff uit Papendrecht

16-10-2019

Beschrijving:

Ze hebben aandacht en ze legen het uit dat je het snapt en je kan het altijd vragen als je het niet snapt

Ervaring in 1 zin:

Goeden lessen en aandacht

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Reinout uit Alblasserdam

16-10-2019

Beschrijving:

Nog druk bezig met motor Rijbewijs. Bevalt prima !

Ervaring in 1 zin:

Prima rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Karin uit Sliedrecht

16-10-2019

Beschrijving:

Lessen worden in overleg gepland en word goed aandacht gegeven aan het begrijpen van het rijden en theorie. Lesgeving is duidelijk er word echt aandacht gegeven individueel. Aanrader voor iedereen.

Ervaring in 1 zin:

Duidelijke lesgeving

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Justus uit Ridderkerk

16-10-2019

Beschrijving:

Jammer van het doorwisselen. Teveel mensen in een keer. Zou graag een aanbieding voor een pakket ontvangen

Ervaring in 1 zin:

Top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Brenda uit Zwijndrecht

16-10-2019

Beschrijving:

Duidelijke en goede uitleg en mocht al meteen veel rijden. Al met al een geweldige ervaring!

Ervaring in 1 zin:

Geweldige ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Linde uit Dordrecht

16-10-2019

Beschrijving:

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Les van verschillende instructeurs zorgt ook voor verschillende inzichten en verschillende tips. AVB op eigen terrein dus geen tijdsverlies met reistijd. Snel examens kunnen doen en voor beiden in 1x geslaagd.

Ervaring in 1 zin:

Onbezorgd je motorrijbewijs halen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Rianca uit Kinderdijk

14-10-2019

Beschrijving:

prettige rijschool, goede instructeurs!

Ervaring in 1 zin:

Prettige rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Joost uit Alblasserdam

14-10-2019

Beschrijving:

Ze proberen je goed voor te bereiden op je examen. Alleen soms mogen de instructeurs wel wat eerder klaar staan

Ervaring in 1 zin:

Ze doen goed hun best

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
7
Deskundigheid:
7
Prijs:
6