Reviews

Aantal reviews:
2067
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Kasper uit Ridderkerk

16-03-2020

Beschrijving:

Zeer flexibel en goede prijs kwaliteit. Neem deel aan de opleiding voor ondernemerschap goederenvervoer en tot nu toe zeer tevreden.

Ervaring in 1 zin:

Zeer goede ervaring.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Jeffrey uit Ridderkerk

14-03-2020

Beschrijving:

De verschillende instructeurs is best wel prettig, iedereen leert je wel wat en dat is uiteindelijk heel fijn. Ieder geeft je weer andere tips.

Ervaring in 1 zin:

Ik heb plezier gehad in de lessen die ik heb gevolgd.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
7
Prijs:
10

Sanne uit krimpen aan den ijssel

09-03-2020

Beschrijving:

het was allemaal heel rustig uitgelegd en voor iedereen de tijd genomen om alles uit te leggen ook op de weg. en er zat nergens haast bij bij wat we deden dus als ik of iemand iets niet snapte herhaalde we dat gewoon.

Ervaring in 1 zin:

goed, ik ben in 1x geslaagd.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Angelique uit Papendrecht

04-03-2020

Beschrijving:

Maywand is een top instructeur. tijd voor lachen en serieus. kortom helemaal top. scheelde ook enorm dat Maywand relaxed was.

Ervaring in 1 zin:

top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Henk uit Amsterdam

29-02-2020

Beschrijving:

Is gewoon pefect, alles netjes uitgelegd,ben zeer tevreden ook met de opstekertjes

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Riccardo Asciutto uit Papendrecht

27-02-2020

Beschrijving:

Ik ging voor mijn C rijbewijs en ben in 1 keer geslaagd dankzij de lessen van ronald janssen. De lessen waren leuk en leerzaam! Ik zou de rijschool zeker aanbevelen aan anderen. Bedankt! Riccardo asciutto

Ervaring in 1 zin:

Gezellig en leuke team

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:

Derk uit Almere

26-02-2020

Beschrijving:

Ik vond deze cursus goed omdat het lekker losjes en spontaan gegeven is en dat komt ook omdat Ronald ook uit de praktijk komt en dat spreekt mij wel aan en wat belangrijk is dat hij de mensen aanvoelt

Ervaring in 1 zin:

Lekker los

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

Arend Hamming uit Poortugaal

26-02-2020

Beschrijving:

Eigenlijk qua karakter niet de perfecte match met mij, maar hij was dusdanig professioneel dat ik toch prima les van hem kreeg.

Ervaring in 1 zin:

Prima docent

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
7
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

Ronald Kraak uit Hendrik ido ambacht

26-02-2020

Beschrijving:

Goeie begeleiding van de instructeurs

Ervaring in 1 zin:

Helemaal top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

Leny Molenaar uit Lekkerkerk

26-02-2020

Beschrijving:

na 1 dag lessen mijn rijbewijs gehaald was leuk en leerzaam

Ervaring in 1 zin:

geslaagd !!!!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Stan uit Den bosch

26-02-2020

Beschrijving:

Vaardige instructeur die precies heeft uitgelegd wat nodig was om het examen succesvol af te ronden. Zelfde locaties gebruikt als de examinator.

Ervaring in 1 zin:

Goed & snel klaargestoomd voor het examen!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Albert uit Dalfsen

26-02-2020

Beschrijving:

Goed en het was gezellig. Als je dat kunt op zaterdag als de chauffeurs toch al geen zin hebben dan ben je top

Ervaring in 1 zin:

Leerzaam

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs: