Reviews

Aantal reviews:
2362
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Fabian uit Delft

17-05-2022

Beschrijving:

Had via socialdeal een motor experience geboekt. Was leuk om te doen

Ervaring in 1 zin:

Was een leuke ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Erik uit Teteringen

17-05-2022

Beschrijving:

Verbetering zou kunnen zijn om te zorgen dat voor alle cursisten een motor beschikbaar zou zijn.

Ervaring in 1 zin:

Super middag!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

Enrico uit Dordrecht

17-05-2022

Beschrijving:

Goed bedrijf.

Ervaring in 1 zin:

Top bedrijf

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Mika uit Oud beijerland

13-05-2022

Beschrijving:

De motor experience is een echte aanrader als het je leuk lijkt om motor te rijden. Ontzettend leerzaam!

Ervaring in 1 zin:

Verrassend en leerzaam.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Rik uit Oud Beijerland

13-05-2022

Beschrijving:

Leuk om een keer motor te rijden. Ze leggen het goed uit en nemen de tijd voor je!

Ervaring in 1 zin:

Leuke dag gehad

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Ali Bayat uit ROTTERDAM

13-05-2022

Beschrijving:

Heel goed

Ervaring in 1 zin:

Perfact

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

Bianca uit sliedrecht

13-05-2022

Beschrijving:

duidelijke communicatie erg vriendelijk en doen echt moeite voor de leerling

Ervaring in 1 zin:

erg betrokken met de leerling

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Swen uit Krimpen aan den ijssel

03-05-2022

Beschrijving:

Ik ben er blij mee ze doen het super goed daar

Ervaring in 1 zin:

Super

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
7
Prijs:
7

Khoda uit Alblasserdam

30-04-2022

Beschrijving:

Ik was voor het aanhanger rijbewijs daar en de instructeur gaf gewoon goede uitleg met het rijden. Verder de examen ging ook goed en was ik geslaagd. Ik ben wel blij dat Ronald Verkeersopleidingen goed aanpakt zodat we gewoon in een keer gaan slagen. Je gaat alleen zakken als je het heel erg moeilijk vindt en helemaal geen ervaring hebt. Maar normaal gesproken met hun uitleg moet je slagen.

Ervaring in 1 zin:

Goed en compact praktijk les.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
8
Prijs:

Dennis uit Alblasserdam

29-04-2022

Beschrijving:

Rijinstructeur weet op de juiste manier de skils bij te brengen!

Ervaring in 1 zin:

Juiste lesmethode om klaar te zijn voor het examen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Marijke uit Alblasserdam

29-04-2022

Beschrijving:

Het was een leerzame en fijne periode. Als ik iets niet begreep vond de instructeur (Maywand) het niet erg om het 2 en zelf 3 keer te moeten uitleggen en stelde me vaak op mijn gemak. Hij was heel geduldig en een fijn persoon om mee te lessen.

Ervaring in 1 zin:

Zeer prettig en een fijne instructeur gehad!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Milou uit Alblasserdam

29-04-2022

Beschrijving:

Ik ben in eind September begonnen met een hele fijne instructrice: Sosaan. Haar manier van lesgeven was perfect voor mij. Ze is geduldig en legt fijn uit. Door haar ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!! :)

Ervaring in 1 zin:

Echt een hele fijne rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10