Reviews

Aantal reviews:
2303
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Joep uit Sliedrecht

10-01-2022

Beschrijving:

Goede lessen en instructeurs gehad, enigste minpunt dat een instructrice vaak net voor de les afzegde.

Ervaring in 1 zin:

Goede lessen gehad prettige instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
7

Marisha uit Dordrecht

07-01-2022

Beschrijving:

Super alles prefect

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Wouter uit Assendelft

31-12-2021

Beschrijving:

Rijopleiding goed bevallen en in 1 keer geslaagd.

Ervaring in 1 zin:

Fijne rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Mika uit Papendrecht

30-12-2021

Beschrijving:

De lessen van Gerben waren heel goed, jammer van corona anders was alles sneller verlopen. In 1x geslaagd voor theorie en praktijk kan alleen maar een goede beoordeling zijn.

Ervaring in 1 zin:

Goede opleiding

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Alysia uit Den Helder

28-12-2021

Beschrijving:

Super veel geleerd in een korte tijd, enorm fijne manier van les geven! Geeft veel tips, helpt je waar het maar kan, super!

Ervaring in 1 zin:

Super rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Maikel uit Sliedrecht

28-12-2021

Beschrijving:

Ronald heeft mij geholpen bij het halen voor me motor rijbewijs. Snelle service heb in 3 maanden tijd me rijbewijs behaald. En de rij instructeurs zijn mensen met goeie vak kennis. Het enige min puntje was de communicatie in verband met de Corona maatregelen.

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Marloes uit Dordrecht

28-12-2021

Beschrijving:

Recent heb ik mijn motorrijbewijs in 1x gehaald. Wat ik prettig vond was de afwisseling in rijinstructeurs, dit was zowel bij de AVB als bij de AVD. Ik vond het fijn om elke keer nieuwe aanwijzingen te krijgen. De planning voor de rijlessen werd ook ruim van te voren ingepland en als ik hier een vraag over had, werd ik erg goed geholpen door de receptioniste / planner. Ik beveel Ronald Verkeersopleidingen zeker aan!

Ervaring in 1 zin:

Fijne rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

Suzan uit Nieuw-Lekkerland

27-12-2021

Beschrijving:

Ik heb goede ervaringen met Ronald! Ik heb nog wel een tip. Voor leerlingen zou het makkelijk zijn als er een app is dat je zelf je rijlessen in klan plannen. Zo kan je voor je zelf kijken wanneer je kan en is het niet zo’n werk om lessen in te plannen. Ik vind dit echt iets waar jullie over na kunnen denken!

Ervaring in 1 zin:

Super rijinstructeur gehad!!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

A.G.van Rijswijk uit nieuw-lekkerland

10-12-2021

Beschrijving:

Super rijschool

Ervaring in 1 zin:

Alles volgens afspraak

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Annemarie uit Nieuw-Lekkerland

06-12-2021

Beschrijving:

Leuke & goede lessen gehad. Goede instructeurs.

Ervaring in 1 zin:

Fijne lessen, leuke instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
6
Prijs:
8

Lisa uit Sliedrecht

06-12-2021

Beschrijving:

Fijne rij instructeur gehad! Op het begin had ik een rij instructeur die voor mij niet zo werkte. Toen een andere gekregen die heel goed was.

Ervaring in 1 zin:

Fijne rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
8
Deskundigheid:
7
Prijs:
5

Ruben de Bruijne uit Vlaardingen

26-11-2021

Beschrijving:

Tof!

Ervaring in 1 zin:

Leuke, leerzame, gezellige les voor een mooie prijs.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10