Reviews

Aantal reviews:
2414
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Patty uit Rotterdam

28-09-2022

Beschrijving:

Beste Ronald rijschool, Een paar maanden geleden heb ik bij jullie rijlessen gehad voor mij be rijbewijs. Dit moest allemaal snel vanwege emigratie naar Zweden. Ik ben heel blij dat dit allemaal gelukt is en dat we onder elkaar iets konden regelen. Helaas waren mij rijlessen zelf een drama en zou ik ze aan niemand aanraden. Deze man wist waar hij het over had maar alles ging zuchtend en geïrriteerd zodra het niet op zijn manier ging. Woorden zoals het komt niet helemaal tot je hoofd door he, je bent er niet helemaal he en waarom luister je niet naar mij heb ik heel vaak moeten horen. Tot er niks meer van mijn zelfvertrouwen over was. Bij het examen haalde deze vrouw alle spanning weg en ik reed het examen in 1 x goed weg dus ik luisterde wel naar hem. Ik vind het jammer dat het zo is gegaan en zou jullie ook niet zo snel aanraden bij andere mensen. Ik zou ook graag willen dat jullie mijn foto van jullie website 's afhalen. Mvg patty Brongers

Ervaring in 1 zin:

Verschrikkelijke rijinstructeur

Aanbeveling: Nee
Totaal:
4
Service:
Deskundigheid:
Prijs:

Sandy Voogt uit Papendrecht

24-09-2022

Beschrijving:

Mijn zoon is in 1x geslaagd voor zijn scooter rijbewijs, dankzij de goede rijlessen van te voren.

Ervaring in 1 zin:

Goed geregeld

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Jamie uit Brandwijk

24-09-2022

Beschrijving:

Goede manier van uitleggen van de instructeur, ook alles snel en goed geregeld!

Ervaring in 1 zin:

Goede begeleiding met lessen en alles goed geregeld!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Onur uit Sliedrecht

24-09-2022

Beschrijving:

Ronald b.v. Best in Nederland !!!

Ervaring in 1 zin:

Ik lleer alles. Ik had 20 les en heb eerste keer rijbewijs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Sander uit Dordrecht

23-09-2022

Beschrijving:

Er wordt de tijd genomen om elk onderwerp uitgebreid te behandelen. Communicatie is vrij direct, dat werkt voor mij prima.

Ervaring in 1 zin:

Directe aanpak

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Henk uit Papendrecht

21-09-2022

Beschrijving:

Diverse instructeurs gehad voor rijbewijs C, van elk leer je wat gelukkig in 1x geslaagd.

Ervaring in 1 zin:

In 1x geslaagd

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
6
Deskundigheid:
7
Prijs:

Wiresh uit Haarlem

20-09-2022

Beschrijving:

Door goed te leren en te luisteren heb ik meer inzicht en ervaring gekregen en dat zal ik altijd meenemen

Ervaring in 1 zin:

Meteen ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:

Bart uit Oude Wetering

19-09-2022

Beschrijving:

Prima dag waarin je na een korte theoretische uitleg de praktijk in gaat en leert om met een flinke trailer te rijden inclusief aan- en afkoppelen. Goede en gerichte feedback tijdens het rijden en in de duo opleiding heb je zo nu en dan even rust en kun je leren van je mede kandidaat. Al met al een aanrader en met succes dezelfde dag nog examen gedaan. Bedankt!

Ervaring in 1 zin:

Intensieve en effectieve duo training dag BE

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

Joost uit Papendrecht

19-09-2022

Beschrijving:

Zoals mijn titel al zegt Leerzaam en gezellig! Je leert heel snel en veel. Één min puntje dat is als je het kleinste pakket kiest heb je de eerste twee uur durende les maar 30 min rijden. (AVD)

Ervaring in 1 zin:

Leerzaam en gezellig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

John Gelderblom uit Hardinxveld

19-09-2022

Beschrijving:

wat kleine foefjes bijgeleerd, zeer tevreden over de instructeur

Ervaring in 1 zin:

goede instructeur

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:

Monique uit Dordrecht

19-09-2022

Beschrijving:

De vrachtwagen-instructeurs van Ronald, vind ik goed opgeleide mensen. Omdat ik nul ervaring had op de vrachtwagen en bij les 1 al dacht.....dit ga ik nooit onder de knie krijgen, ben ik toch in een paar weken tijd geslaagd, dankzij de goede begeleiding van o.a. Marije. Ook Wim, de theoriecursus leraar, ben ik heel tevreden over. Zonder de klassiekale lessen van Wim, had ik mijn theorie nooit gehaald. Allemaal bedankt voor de gezellige tijd.

Ervaring in 1 zin:

Goed opgeleide en gezellige rij-instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Paul uit Rotterdam

19-09-2022

Beschrijving:

Goed begeleid Goede informatie Gewoon gezegt Goede rijschool voor iedereen

Ervaring in 1 zin:

Fantastisch

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10