Reviews

Aantal reviews:
2265
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Sjaak uit Krimpen aan den IJssel

16-10-2021

Beschrijving:

Om in een wat zwaardere camper te rijden is een C1 rijbewijs noodzakelijk. Via de NKC was ik bij Ronald terechtgekomen. Aanvankelijk had ik een 1 dag praktijkcursus ingekocht, incl de 2 theorie-examens. De theorie heb ik m.b.v. de nkc-site voorbereid en gehaald. De praktijkdag geeft vrij weinig mogelijkheid tot ervaring op doen; is ook afhankelijk van je rij-examen tijdstip die dag. Beter is je aan te melden en dan een eerlijke inschatting te maken hoeveel praktijkuren je nodig hebt. Pas na 10 uur rijden had ik het gevoel de auto goed te beheersen, de spiegeltechniek correct toe te passen en volgens het nieuwe rijden deelnemen aan het verkeer. Ronald was scherp in zijn aanwijzingen, maar met humor hebben we de rijlessen in goede sfeer doorgebracht. De 2e keer wist ik te slagen.

Ervaring in 1 zin:

Prima georganiseerde rijschool en opleider voor C1 rijbewijs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
9
Prijs:
8

Britt Kampf uit Zoetermeer

15-10-2021

Beschrijving:

Snel en goed geholpen @

Ervaring in 1 zin:

Top!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Dennis uit Papendrecht

13-10-2021

Beschrijving:

Een rijschool met goede service en deskundige instructeurs

Ervaring in 1 zin:

Een fijne rijschool om je rijbewijzen te halen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Suzanne uit Sliedrecht

11-10-2021

Beschrijving:

Ik heb een dagcursus voor mijn scooter gevolgd hier en ben erg tevreden. Ik had een extra uurtje en daardoor voelde ik me net wat comfortabeler, dus die 20 euro was het voor mij waard. Alles word goed uitgelegd vanaf het begin dus ook zonder ervaring kan je het gemakkelijk halen. Je krijgt goeie feedback tijdens de lessen en wordt goed voorbereid voor het examen. Enige nadeel vond ik de lange wachttijden, ik moest 4 maanden wachten na mijn theorie, maar dat is ook het enige.

Ervaring in 1 zin:

Hele goede rijschool, mijn praktijk in 1x gehaald.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Leendert uit Papendrecht

11-10-2021

Beschrijving:

Mijn ervaring met Ronalds rijschool is fantastisch net zoals 18 jaar geleden toen ik mijn B rijbewijs heb gehaald hier. Mensen met ervaring en kennis. Bedankt!

Ervaring in 1 zin:

Fantastische begeleiding, in 1 keer geslaagd!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Mascha uit Alblasserdam

11-10-2021

Beschrijving:

Mijn zoon ging voor zijn scooterrijbewijs , van te voren veel informatie opgevraagd, hier duidelijke antwoorden op gekregen. Veel mailtjes met hoe en wat te doen, duidelijk .Telefonisch contact heel vriendelijk en duidelijk. En gelukkig in een keer geslaagd !

Ervaring in 1 zin:

Fijn contact , duidelijke mails en heel vriendelijk aan de telefoon

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Raymond uit Papendrecht

11-10-2021

Beschrijving:

De motorinstructeurs zijn fantastisch (zeker Gerard!), de lessen waren leerzaam en leuk en de motoren zijn goed en fijn! Helaas wordt je buiten de lessen om wel echt aan je lot over gelaten. Je moet zelf alles regelen en overal aan denken.

Ervaring in 1 zin:

Fantastische lessen, matige service.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
6
Service:
2
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Theo Mets uit Nieuw-Lekkerland

11-10-2021

Beschrijving:

geweldige ervaring met professionele instructeurs, duidelijke uitleg die telkens weer stimuleren om door te gaan en je vertrouwen geven in de opleiding

Ervaring in 1 zin:

deze rijschool weetr waar ze over praten

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Tom uit Streefkerk

11-10-2021

Beschrijving:

Ik heb mijn motor rijbewijs hier in 1 keer gehaald. Alles voldeed aan mijn verwachtingen en door meerdere instructeurs veel geleerd waardoor dit mogelijk was.

Ervaring in 1 zin:

Een fijne rijschool!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Achmed uit Delft

06-10-2021

Beschrijving:

Danny deed het heel goed. Gaf goeie instructies en gaf iedereen het vertrouwen om zelfstandig op een motor te rijden.

Ervaring in 1 zin:

Het was een hele leuke en informatieve dag.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Eline uit S gravenzande

03-10-2021

Beschrijving:

Fijne motorervaring! zowel bij binnenkomst bij de receptie. Als het praktijk, fijne mensen. Goed uitleg. Had het erg naar me zin..

Ervaring in 1 zin:

Een hele leuke middag

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Eveliene uit Ridderkerk

03-10-2021

Beschrijving:

Deze moterexpirience cadeau gekregen. Was een super leuk ervaring! Eerst goede en duielijke uitleg gekegen over de moter en wat te verwachten. Daarna ruim de tijd om te oefenen en ook daarbij goede begeleiding. Top om te kijken of je het moterrijden leuk vindt en evt wil gaan lessen.

Ervaring in 1 zin:

Leuke les met goede uitleg en begeleiding!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10