Reviews

1537 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1537
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Sadjad Alikhani uit Dordrecht

18-07-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Abigayl Braamkolk uit Rotterdam

17-07-2018

goed

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Iris Vercammen uit Merksplas

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Niels Boele uit Sliedrecht

16-07-2018

Ik heb een goeie tijd gehad met de lessen. Wat wel een verbeterpunt is zijn de motoren maar die worden volgend jaar vervangen.De communicatie systemen mogen ook wel een beurt krijgen.Voor de rest altijd goed bereikbaar. Goeie AVB locatie. Makkelijk ook dat je een Try The Bike kan doen en dat je een theorieles krijg voor je begint op de weg.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Albert Stoter uit Krimpen aan den IJssel

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Els Fawaka uit Dordrecht

16-07-2018

Motorexperience was een super leuke en leerrijke ervaring...geduldige instructeur Danny, ook al snapte je de uitleg na 2 x niet, dan nog bij de 3e keer uitleggen gaf hij je het gevoel dat het niet erg was, verschillende soort motors om uit te proberen...TOP.....2 minpuntjes....niet voor ieder tegelijk een motor...dus wisselen....jammer voor sommigen....want je wilt op dit soort momenten niet op je "beurt" wachten.... en een paar motoren hebben een onderhouds beurt nodig....

Service: 10 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Shirley Blom uit Krimpen aan de Lek

16-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

DENISE van der moere uit BLESKENSGRAAF CA

16-07-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cor Bergshoeff uit Papendrecht

16-07-2018

Vakkundig, professioneel en vriendelijk.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dylan Hoornweg uit Dordrecht

16-07-2018

Ik vind dat alles goed is uitgeleg6.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Annelies Rijfers uit Papendrecht

10-07-2018

Leerzaam en heel gezellig

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

R vd Nouweland uit Voorschoten

07-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Stefan Elshout uit Bleskensgraaf

02-07-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Mandy Van werd uit Sliedrecht

02-07-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Anouk Verhagen uit Vlaardingen

02-07-2018

Super

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Marjelle Kooijman uit Nieuw-Lekkerland

02-07-2018

Top! Op kantoor denken ze altijd mee en de lessen zijn duidelijk en goed. Een beetje zelfstandigheid moet je wel hebben bij de AVB lessen en gewoon vragen wanneer je iets niet begrijpt, dan is er altijd een duidelijke uitleg.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Claudia Liefhebber uit Streefkerk

02-07-2018

super geregeld allemaal

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Saskia van Dijk uit Zoetermeer

25-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Johannes Kalfsbeek uit Dordrecht

25-06-2018

Super

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

N Beeker uit Rotterdam

25-06-2018

Het was een topdag!!! Heel leuke ervaring! Alleen zou ik er geen €150,- voor hebben betaald (gebruikelijke prijs) Gelukkig was ik een kortingsactie tegen gekomen! Tip: Instructeur kan wel goed motor rijden, maar het lesgeven ging moeizaam. Niet zo attent als verwacht. Met de bedoeling om chill over te komen iets te veel aan de nonchalante kant. Hij was wel heel geduldig! Dat was top! Verder super!

Service: 5 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,7

gert Verkuil uit Krimpen aan den IJssel

20-06-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jochem Huijzer uit Papendrecht

20-06-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Dhr./mevr. uit

20-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

18-06-2018

De instructeurs begeleiden erg goed en leggen alles duidelijk en geduldig uit.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

17-06-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Samantha Klemann uit Zwijndrecht

16-06-2018

Ervaring is goed. Fijne instructeur, goede uitleg aan het begin.Enige wat ik vond is dat de groep voor try-the-bike te groot was. En advies voor hoeveelheid lessen die je als persoon nodig hebt werd ook niet gegeven.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Arie Teeuwen uit Molenaarsgraaf

16-06-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Richelle Akkermans uit Rotterdam

16-06-2018

Hele fijne trial gehad met de motor! Duidelijke uitleg, stukje vrijheid en vertrouwen en heel professioneel.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Thaisya Langendoen uit ROTTERDAM

11-06-2018

Fijne instructeur, duidelijke uitleg en lekker snel mijn examen behaald.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marcel uit Alblasserdam

09-06-2018

Zeer positief.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Samantha Pottuit uit Strijen

08-06-2018

Leuke try the bike gehad. Aardige instructeur die weet wat hij doet. Brengt structuur aan in de les en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Tevens heeft hij een stappenplan ontwikkelt waarin het mogelijk is te diferentiëren tijdens de les.

Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

René Langerman uit Sliedrecht

07-06-2018

Rijbewijs be cursus gedaan

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Helen uit

30-05-2018

Prettig telefonisch contact, na inschrijving zelfs een belletje gekregen dat er een plekje vrij was voor een week eerder examen wat natuurlijk helemaal geweldig was. Instructeur was zeer kundig en gedreven.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

pablo heijnen uit etten-leur

29-05-2018

ik heb hier een motorexperiance gedaan en dit was echt geweldig! begeleiding was goed motoren waren in orde, helemaal top!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,5

Marcellino Van der sluis uit Alblasserdam

23-05-2018

Leuke ervaring gehad met het proef rijden op een motor

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

22-05-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,5

Jules Beuzenberg uit Barendrecht

19-05-2018

Erg goed. ik heb een motor experience dag gedaan. Was heel leuk geregeld. Leuke instructeur die goed uitleg kon geven en gezellig was. Lekker lang op de motoren gereden ook was ook een plus was.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Vivianne Kaldenberg uit Den bosch

19-05-2018

Leuke ervaring gehad! Toffe rij insnatructeur. Ervaring om niet te vergeten!!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Lisette uit

19-05-2018

Instructeur geeft goed les in verschillende stappen, maar erg massaal (8 personen.. zo kan je toch niet op iedereen letten) en vrouwonvriendelijk (Ronald deed net of ik dom was. Maakte vervelende opmerkingen) Ik zou hem daarom aan geen enkel persoon aanbevelen. Ik wilde hier gaan lessen maar door de ervaring ga ik een andere rijschool zoeken.

Service: 3 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,7

i ruznic uit maartensdijk

19-05-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

Cursus zelf echt top! Alleen receptie personeel, 3x aan de lijn gehad, bot en vaak onvriendelijk. Niet meedenkend over geschikte data, zelf per mail de les moeten bevestigen. Om daarna weer een bevestiging van u te ontvangen. OnprofessioneelOnderstaande gegeven zijn voor cursus en niet voor personeel achter de balie. Deze zou ik beneden gemiddeld beschouwen.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Ian Tiemann uit Goedereede

18-05-2018

Super! Alles duidelijk en goed gedaan

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

18-05-2018

we hebben de experience gedaan

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Fabiënne Hes uit ROTTERDAM

14-05-2018

dagopleiding praktijk scooter

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Jordi Vermeer uit Rotterdam

14-05-2018

Vond het top, heb het in 1 keer gehaald. Goed lesmateriaal en instructuur. Feedback zou zijn: het begon wel erg vroeg! zit zorgde voor een dipje tijdens het examen. Daarnaast staan er wat foutjes in het E achter B boekje, die zou aangepast kunnen worden. Instructeur weet ervan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Fatos Acilan uit Dordrecht

13-05-2018

Leerzaam en duidelijk !

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Thomas De vreede uit Nieuwlekkerland

13-05-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dewi Muller uit Dordrecht

13-05-2018

Service: 4 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

William De jong uit NIEUW LEKKERLAND

10-05-2018

Aardige mensenGeven goede instructies

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Marcel Clasquin uit Alblasserdam

09-05-2018

Ben erg tevreden!Konden mij op zeer korte termijn een opleiding voor de BE aanbieden en geslaagd.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Marcel Wolting uit Alblasserdam

09-05-2018

Motor experience

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Marieke Vissers uit Breda

09-05-2018

Waar voor je geld. Ik had helemaal geen ervaring met een motors of schakelbrommers, en toch had ik aan het einde van de les er een goed gevoel voor en heb een paar rondje gereden. Helemaal enthousiast, ik wil echt mijn rijbewijs gaan halen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Seth de Haan uit Sliedrecht

09-05-2018

Goed alles liep lekker en heb prettige lessen gehad

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Pieter Jan Heikoop uit Goudriaan

09-05-2018

Prima rijschool. Enige minpunt is dat in geval van niet halen examen het een lange tijd duurt voordat je een nieuw examen mag doen. Dit is misschien bij elke rijschool?

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

06-05-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

S Langerak uit Zoetermeer

06-05-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Arne Romeijn uit Sliedrecht

05-05-2018

goed

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tim Toth uit Gorinchem

01-05-2018

Zaterdag een les van Try The Bike gehad, heb me dezelfde dag nog ingeschreven!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Jasper Salentijn uit Papendrecht

01-05-2018

Het was geweldig leuk en leerzaam.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

30-04-2018

Erg leuk

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

30-04-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Noah uit Rotterdam

30-04-2018

Ik ben bij een motor experience dag geweest en dit is mij erg bevallen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Fatos Acilan uit Dordrecht

30-04-2018

Geweldige groep van 4 meiden afgereden, en natuurlijk geslaagd !! Snel geleerd en alles was duidelijk ! Groetjes Fatos

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Patrick Jansen uit Oisterwijk

30-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eva uit Dordrecht

30-04-2018

Ik heb de motor experience van Ronald gevolgd. Deze had ik gekocht via Groupon, wat een hoop scheelde in de prijs.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jolanda Wielenga uit Brielle

30-04-2018

Ik heb kennis gemaakt met Ronald verkeersopleiding via Groupon.Het was voor mij een fijne manier om kennis te maken met het motorrijden zodat ik kon zien of het iets voor mij is. Het ontvangst was goed en we kregen een duidelijke uitleg. Wat ik er fijn vond is dat het allemaal op een relaxte manier ging. Nu heb ik ook het virus zoals Ronald het omschreef, en heb inmiddels een theorieles boek besteld.En hoop straks veel veilige kilometers te maken.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Johan Driehuizen uit Rotterdam

25-04-2018

Hele leuke motor-experience gehad. Ronald heeft alles naar behoren uitgelegd. Simpel en helder.Kleine edoch belangrijke opmerking t.a.v. hygiëne en netheid: Geef de interieurverzorgster opdracht jullie toilet eens goed te reinigen. Lijkt of er in jaren geen lap over de leidingen, de ventilator etc. is gehaald.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Esther Van Dijk uit Dordrecht

24-04-2018

Motorexperience gedaan Super!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ronald Borst uit Rotterdam

24-04-2018

Was geen les, maar een MotorExperience dag(deel); vragen zijn dus veelal niet terzake; was een mooie ervaring om meegemaakt te hebben.Voor mij zeer goedkoop dankzij RotterdamPas!

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Zeth Taberima uit Assen

23-04-2018

We hebben genoten van de experience.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ronald quartel uit barendrecht

21-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jeffrey van t Hoff uit Dordrecht

21-04-2018

Bij het volgen van de opleiding B+E heb ik van de rijinstructeur goede informatie en tips mogen ontvangen. Ook wordt er rustig en op eigen tempo les gegeven. Het aanvragen van de lessen evenals de betaling verlopen zonder moeite. Alle overige informatie en aanvragen CBR verlopen zonder enige moeite. In de toekomst wellicht mijn motorrijbewijs gaan halen bij Ronald.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tirza Koopmans uit Den Haag

19-04-2018

Goed! Deelgenomen aan de motor experience. Goede eerste kennismaking met de motor, heldere uitleg en plezier!

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Rian de Jong uit Sliedrecht

18-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Karel Wittekoek uit Rotterdam

18-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Dhr./mevr. uit

17-04-2018

Prima middag. Fijne begeiding. Goede Sfeero

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Roy Volkers uit royvolkers@hotmail.com

15-04-2018

Deelgenomen aan de motor experience. Heel leuk opgezet, super gave dag gehad! Goed terein om je eerste kennismaking met de motor te verzilveren!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Natasja Volkers uit Kruisland

15-04-2018

Professioneel, veilig en gezellig!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Corina Willeijns-Friedl uit Papendrecht

15-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Nick Admiraal uit Ridderkerk

15-04-2018

Zeer prettig

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Mathijs Van der Zijden uit Rotterdam

15-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Evelien Dane uit Krimpen aan den IJssel

14-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jesse uit De lier

14-04-2018

Leuke middag gehad met de motor experience

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

14-04-2018

Goed geregeld, top!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Bart Vd staal uit Gorinchem

09-04-2018

Uitstekend

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Mariska Hoosbeek uit Amersfoort

09-04-2018

Motorexperience - Instructeur: Dannyhele leuke ervaring, voldoende gelegenheid om de motor te ervaren, geode uitleg, enthousiast, top!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Henri Wit de uit Alblasserdam

06-04-2018

Goede ervaring met inschrijving, instructie en rijexamen E-rijbewijs op 9 maart 2018. Resultaat: geslaagd!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Paula te Riele uit Tielen (Belgie)

06-04-2018

Met veel geduld rijles gegeven

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

alex hoogenberg uit DORDRECHT

05-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dave van Duijn uit Maassluis

05-04-2018

een super leuke leerzame motor try out gehad gisteren. het 4 stappen plan is zeker voor beginners een hele fijne manier om de motor te leren kennen en je grens iedere keer rustig te verlegen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

03-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

02-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dick Beekhuizen uit Waddinxveen

02-04-2018

Ik heb meegedaan aan de motor experience en ik vond het geweldig. Na eerst wat basiskennis in het leslokaal te hebben opgedaan zijn we naar een afgesloten terrein gegaan. Daar kon bijna iedereen aan de slag op de motor. De opbouw is goed en je krijgt al veel oefeningen van het AVB te doen. Al met al een prima kennismaking met motorrijden. Jammer dat jullie niet net wat dichterbij zitten.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Nico De Ruiter uit Ridderkerk

02-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Manuela Sprong uit Spijkenisse

02-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ruben Van der burgh uit Breda

02-04-2018

Een gave experience waar je de basis van het motorrijden goed onder de knie krijgt

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Pieter Kroos uit Pap

30-03-2018

ervaringen zijn goed. Fijn bedrijf.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Elwin Noordijk uit Capelle aan den IJssel

30-03-2018

Ik ben in november 2017 begonnen met een kotor experience dag bij deze rijschool. De vriendelijkheid en de snelheid waarmee ik die dag leerde schakelen, sturen en remmen heeft mij tot het besluit doen komen om bij Ronald mijn motorrijbewijs te willen halen. Ik heb een all in pakket gekozen waarin 24 les uren zitten 1 avb examen een avd examen en eventueel en avd herexamen. Tijdens de rijopleiding had ik niet regelmatig een andere instructeur. Maar allemaal even bekeaam voor dit vak ze leren je met passie het motorrijden aan en daarbij komt een gezonde dosis humor ook om de hoek kijken. Ik heb bij Ronald al mijn examens in 1 keer gehaald door gewoon goed te luisteren eat de instructeurs zeggen. Dat is allemaal super fijn natuurlijk. Hou wel goed in de gaten of de planning naar je zin is. Want na het behalen van mijn avb zou im in eerste instantie bijna een maand niet rijden. Nadat ik gevraagd had mijn lessen wat meer over de periode richting mijn examen te uitsmeren was dit gelukkig totaal geen probleem.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

30-03-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7