Reviews

Aantal reviews:
2190
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Sterre/Lente uit De Moer

10-05-2021

Beschrijving:

Fijne instructeur!

Ervaring in 1 zin:

Leuke en zinvolle kennismaking met het motorrijden

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Lucien uit Papendrecht

09-05-2021

Beschrijving:

Het behalen van mijn E achter C heb ik als fijne opleiding ervaren. Super feedback en goede aanwijzingen en tips mee gekregen.

Ervaring in 1 zin:

Alles super goed geregeld!!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Gladys uit Vlaardingen

06-05-2021

Beschrijving:

Leuk om het gedaan te hebben. Nu kan ik het uit m’n bucket list wegstrepen.

Ervaring in 1 zin:

De groep was te groot.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
6
Service:
5
Deskundigheid:
5
Prijs:
3

Marco uit Hendrik Ido Ambacht

06-05-2021

Beschrijving:

Het was wel pittig omdat men al 32 jaar achter het stuur zit. Maar het is tot een goed resultaat gekomen.

Ervaring in 1 zin:

Streng maar rechtvaardig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Sem uit Oud-Beijerland

05-05-2021

Beschrijving:

Goed en fijne instructeur

Ervaring in 1 zin:

Goed

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Mehmet uit Rotterdam

05-05-2021

Beschrijving:

Uitstekende instructeurs, fijne rijschool!

Ervaring in 1 zin:

Top!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
9

nikki Jonkman uit Houten

05-05-2021

Beschrijving:

Wat begon met een korte, krachtige uitleg, eindigde in een fijne ervaring. Ondanks dat we wel wat later begonnen en wat eerder eindigden (bij elkaar een kwartiertje) was het een geslaagde dag. Ik zou zeker meer mensen aanraden hun eerste rijervaring hier op te doen.

Ervaring in 1 zin:

Super ervaring!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Simone uit Oudewater

05-05-2021

Beschrijving:

Na een moeizame opstart met wat onduidelijke telefooncommunicatie, Uiteindelijk een super goede rij-instructeur gehad die duidelijk en rechtvaardig was. Veel van geleerd en hierdoor mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Ik raad het bedrijf zeker aan.

Ervaring in 1 zin:

Aanrader

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
7
Deskundigheid:
6
Prijs:
8

Peter uit nieuwegein

05-05-2021

Beschrijving:

goed!! blijf zo door gaan..... behalve dat je geen lunch bij het pakket had...

Ervaring in 1 zin:

goede ervaring opgedaan

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
7

Nienke uit Hendrik-Ido-Ambacht

30-04-2021

Beschrijving:

Ik had me opgegeven voor een proefles motorrijden. De uitleg van de instructeur was goed en duidelijk. Echt goed een gevoel kunnen krijgen tijdens de les of motorrijden iets voor me is.

Ervaring in 1 zin:

Erg enthousiast geworden om m’n motorrijbewijs te halen.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Reier uit Hardinxveld Giessendam

27-04-2021

Beschrijving:

heb het als zeer leerzaam ervaren , duidelijke uitleg , vriendelijk

Ervaring in 1 zin:

helemaal top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Lukas uit Groot-Ammers

26-04-2021

Beschrijving:

Goede lessen, er wordt tijdens het inplannen meegedacht met de makkelijkste tijd! Je krijgt fijne lessen van kundige personen!

Ervaring in 1 zin:

Geweldig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10