Reviews

1695 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1695
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Linda Oosterwijk uit Nieuw-Lekkerland

12-01-2019

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Janet Verheij uit Oud Alblas

11-01-2019

Super, Houdt zich aan afspraak, Vriendelijk Goede begeleiding

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marjolein Honkoop uit Sliedrecht

08-01-2019

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Tessa Dorst uit Rotterdam

05-01-2019

Prima

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Dhr./mevr. uit

04-01-2019

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Johan Besseling uit NIEUW LEKKERLAND

04-01-2019

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Sander van den Burger uit Alblasserdam

04-01-2019

De voorbereiding naar het avb examen was matig. Verouderde motoren en een instructeur die niet actief lesgaf (motoren worden momenteel wel vervangen door goede exemplaren).Voor het examen nog wel 1 les van Ronald zelf gehad en dat was een les zoals het zou moeten zijn: actief lesgeven en met je neus op de feiten gedrukt worden. De service en duidelijkheid van kantoor uit kunnen nog wat verbeterd worden. Wel complimenten aan een oudere vrouw die heel professioneel is in haar werk. De voorbereiding naar het avd examen was stukken beter. Goede instructeurs en een goede, duidelijke manier van lesgeven. Ook de les motoren zijn van een goede kwaliteit.Er op vertrouwend dat de rijschool de aandachtspunten van haar klanten aanpakt en omdat de verouderde motoren inmiddels vervangen worden beveel ik dit bedrijf aan.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Richard Vermeulen uit Rotterdam

04-01-2019

Zeer nette rijschool. Motorlessen zijn duidelijk en worden goed beschreven door de instructeurs.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jan van Driessen uit Zoetermeer

28-12-2018

Veel mogen rijden en leuke oefeningen.Goede en vriendelijke begeleiding.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

walter beljaars uit papendrecht

24-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lennart Bruggen uit Zwijndrecht

24-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Erlend Burg uit Moerkapelle

21-12-2018

Goed!!

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Bas Vink uit Papendrecht

21-12-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6,3

Brian Butters Ruben uit Dordrecht

20-12-2018

Top theorie en praktijk lessen gehad!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hendrik Jan Kok uit Nieuw Lekkerland

20-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lisanne Grim uit Breda

20-12-2018

Ik vond het erg leuk en zeer leerzaam. Het was meer dan verwacht.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jara Van Dijk uit SLIEDRECHT

20-12-2018

Erg goede lessen zeer aardig personeel heel erg tevreden

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Eva Bosman uit Pijnacker

20-12-2018

Hier een motor experience gedaan. Kregen 5 min uitleg over een motor. Dit gaf mij niet echt vertrouwen.. Vanaf de eerste locatie moesten we naar een tweede locatie. Daar 10 min voor een hek staan wachten. Er stond beschreven dat er handschoenen en jassen beschikbaar waren. Echter bleek dit niet het geval. Handschoenen waren gescheurd en van slechte kwaliteit, niet voldoende voor iedereen. Daarom met dunne prive handschoenen moeten rijden. Niet veilig en erg koud. Ook jassen waren oud, stonken en allemaal vanaf maar xl tot xxxl. Dus in prive jas moeten lessen. Oefenterrein niet ideaal. Instructeur helpt je 2m op weg. Daarna geen zicht meer op je. Onverantwoord. Je rijdt tussen de vrachtwagens en trailers rondjes, vond ik ook niet de meest veilige locatie. Ik reed op een motor die volgens andere eigenlijk al afgeschreven was. Grappig om een keer een motor expererience te doen, maar ik zou het niet aanraden om het bij deze rijschool te doen.

Service: 3 | Deskundigheid: 5 | Prijs / Kwaliteit: 2 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
3,3

Jan Drenth uit Barendrecht

13-12-2018

Goed en gezellige sfeer

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Odette. Patrick Van bokkum. Hoekstra uit Zwijndrecht

12-12-2018

De cursus klein vaarbewijs is ons prima bevallen. Goede uitleg en heerlijke lunch.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

12-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

William Scholten uit Papendrecht

10-12-2018

Goede ervaring, maar hier en daar schieten ze af en toe toch tekort. Zo had ik mijn beschikbaarheid aangegeven, maar werd hier compleet van afgeweken.

Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Laurens heuvelman uit Alblasserdam

08-12-2018

Top bedrijf, je word goed geholpen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hritik Doerga uit Rotterdam

08-12-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

07-12-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Beau den Engelsen uit Papendrecht

07-12-2018

Ik vond het fijne lessen met de scooter en je werd gerust gesteld als je je examen ging doen, ook vond ik dat het tijdens het lessen duidelijkheid was.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Andrea Heimensen uit Sliedrecht

07-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Connor Stam uit Papendrecht

07-12-2018

Goede uitleg maar ook niet te serieus, vriendelijk personeel en goede voorbereiding op wat je te wachten staat

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Rene Middelkoop uit Alblasserdam

07-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

05-12-2018

Was superleuk

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Rick Croesen uit Breda

04-12-2018

Niet tevreden. Het motorrijden op zich was een leuke ervaring. Alle randvoorwaarden niet goed geregeld. Begeleider niet enthousiast en geeft geen tips. Is slechts aanwezig. Motoren slecht onderhouden. Jas en helm stonken ontzettend naar oud zweet. Handschoenen zaten gaten in. 3,5 uur voor een motorexperience komt neer op 2 uur rondjes rijden op een klein parkeerterrein. Na een uur werden een paar pilonnetjes weggezet om te slalommen.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 2 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
1,3

Lou-lou Sorries uit Nijmegen

03-12-2018

Wij hadden een motor experience day geboekt voor 3 uur. We kregen nog geen 5 minuten uitleg over de motor, moesten opstappen en wegrijden. Vervolgens hebben we 2 uur lang om en om rondjes gereden over een industrieterrein. Wij vonden het onverantwoordelijk. Bij vragen werden we afgesnauwd terwijl wij beiden geen motorrijdervering hadden. Iedereen ging na 2 uur weg, omdat we geen extra uitleg of oefeningen kregen. Hele oude motoren, bij 1 motor kreeg ik niet eens de koppeling ingedrukt.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
2,3

Sven Van Genderen uit Bleskensgraaf

03-12-2018

Perfect

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

03-12-2018

leerzaam en leuke middag gehad.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
8,3

Francis Leeuwestein uit Sliedrecht

03-12-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

28-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Manon Rehorst uit KINDERDIJK

28-11-2018

Goede begeleiding, lieve instructeurs

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Tuba Kaya uit Papendrecht

26-11-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lester Wingelaar uit Ridderkerk

24-11-2018

Gezellig iedereen is aardigTop service Vrachtwagen rijbewijs C GEHAALD Theorie cursus gehad En aanhanger rijbewijs CE GEHAALD

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Bakir Causevic uit Papendrecht

23-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Melvin de Waard uit Sliedrecht

23-11-2018

Super relaxed .. vakbekwaam ...

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Valentijn Groenewege uit Dordrecht

23-11-2018

zeer correct

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

22-11-2018

Leuke kennismaking met motorrijden!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Dhr./mevr. uit

21-11-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Tijn Van Rijckevorsel uit Etten leur

21-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Sietse De boer uit Delft

20-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

20-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Glenn Hoppezak uit Hellevoetsluis

19-11-2018

3 kwartier telaat ongeregeld met examens onduidelijke instructeurs

Service: 5 | Deskundigheid: 3 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4

Naomi Spape uit Papendrecht

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Brendan Kwakernaak uit Sliedrecht

19-11-2018

Goed

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Marco Hirschmann uit Hendrik ido Ambacht

19-11-2018

Dit bedrijf was nieuw voor mij en daarop zijn mijn bedoordelingen gebasseerd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

G S uit G

19-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Nikita Kleinendorst uit Papendrecht

19-11-2018

Hele fijne rijschool & een super gezellige instructeur. Hele fijne lessen gehad en alles in 1 keer behaald. Ben heel blij !

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

14-11-2018

Gezellig en persoonlijk

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Wesley P uit Rotterdam

13-11-2018

De motor experience was zeer interessant.In een kleine groep zijn we op een afgesloten terrein alle vaardigheden voor de basis gaan oefenen.Zonder ervaring begonnen en ik vertrok met de mogelijkheid om goed te schakelen, balanseren en stevig accelereren en remmen.Een goede instructeur met degelijke motoren

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jan Paul Tack uit Gouda

13-11-2018

Opbouw van de Motorexperience is goed. Eerst kort uitleg, daarna in 4 stappen 'proeven aan' basiselementen, waarbij veiligheid en individuele mogelijkheden (en beperkingen) ruime aandacht krijgen. Minpunt: in eerste instantie kreeg niet iedereen een motor, waardoor we moesten wisselen. Reden niet duidelijk, want er stonden voldoende motoren. Tweede minpuntje: als je aangeeft dat de experience 3,5 uur duurt, moet die niet na 3 uur afgelopen zijn!

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Max Van zessen uit Brandwijk

13-11-2018

Helemaal goed, alleen een afspraak maken is zeer lastig. Planning is niet in orde. Verder dik tevreden!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Martijn uit

11-11-2018

DIt weekend een geweldige motorexperience dag gehad! In het begin wat sceptisch maar het is echt super. Zou het iedereen aanbevelen. Fijne rijinstructeur die het op een leuke manier doet.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Björn van Houte uit Spijkenisse

10-11-2018

Zeer positief! Altijd vriendelijk, je voelt je op je gemak. Ronald Verkeersopleidingen streeft naar positieve resultaten en doet er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor het examen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Willem Toom uit Ridderkerk

06-11-2018

Nou ze weten waar ze over praten En zijn zeer professioneel bezig

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Carel Glastra uit Zoetermeer

06-11-2018

Leuke leerzame en actieve motor experience. In korte tijd leer je de beginselen van motorrijden. Zeker een aanrader!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Alders Robert uit Papendrecht

06-11-2018

Super rijschool goed en duidelijk word er lesgegeven

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Bjorn van der Beek uit Dordrecht

06-11-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sven Kranendonk uit Ridderkerk

06-11-2018

Super tevreden over deze rijschool!2 jaar geleden in 1x mijn A2 rijbewijs gehaald en afgelopen maand opnieuw bij Ronald langs gegaan en wederom weer in 1x geslaagd voor A dit keer! Vriendelijk personeel en zeer ervaren instructeurs!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Alen uit

06-11-2018

Goed, leuk en professioneel

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Emma Ottevanger uit Hoogvliet

06-11-2018

Een MotorExperience gedaan, op een zaterdag 4 uur kennis leren maken met motorrijden. Ontzettend enthousiaste instructeur, die ondanks dat je met een groep bent, persoonlijke begeleiding biedt.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

joost de vries uit kinderdijk

05-11-2018

goede lessen gehad, erg duidelijke instructeur en tegelijkertijd ook nog veel gelachen in de auto!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ruud van Dongen uit Nieuw-Lekkerland

03-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Wout uit Zoetermeer

03-11-2018

Wij hebben een motorexperience gedaan bij Ronald. Hele leuke ochtend gehad! Onze groep, een zeer divers gezelschap met zowel mensen met en zonder een rijbewijs, mannen/vrouwen in elke leeftijd, reed al na korte tijd zelfstandig rondjes op het terrein. Alles wordt op een leuke, rustige manier uitgelegd en er wordt gekeken welke mensen meer of minder uitleg nodig hebben. Zeer leerzaam, echt een aanrader voor een ieder die kennis wil maken met motorrijden!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Suruj Rostam uit Groningen

03-11-2018

Top ervaring, ze nemen de tijd voor je. Vooraf wordt alles haarfijn uitgelegd en tijdens het rijden ook. Zeker een aanrader voor als je nog twijfeld om je moter rijbewijs wil halen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jeroen Van Langen uit Breda

02-11-2018

Goed bereikbaar, vriendelijke verwelkoming. Gratis koffie. Nette omgeving. Goede uitleg. Geleidelijk en met geduld enthousiasme en humor

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Anouk Bouhuijs uit Ridderkerk

02-11-2018

Over het algemeen helemaal goed. De proefles had ik echter samen met een vreemde vogel die ook moest lessen. Die verstoorde echt de les en ik werd er zenuwachtig van, ik had hem naar huis gestuurd, maar goed....Op de praktijkdag ging alles super.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

02-11-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Sten Speijer uit Papendrecht

02-11-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Joyce Fiole uit Papendrecht

02-11-2018

Zeer fijne ervaring met deze rijschool. Fijne instructeurs en goede leerzame lessen gehad.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Eva Van kesteren uit Ede

31-10-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hendrik Jan Kok uit Nieuw Lekkerland

31-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Winash Oedjagirsingh uit Papendrecht

29-10-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6

Marina Hagendoorn uit Den Haag

28-10-2018

Een hele leuke ervaring. Duidelijke uitleg en er word ruimte gegeven om in je eigen tempo te deel te nemen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Amber Van den Hout uit Papendrecht

28-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

S van Gilst uit Alblasserdam

26-10-2018

Goede en duidelijke instructeur. Helaas was mijn examen niet ingepland, er reed iemand anders af met bijna dezelfde achternaam. Uiteindelijk is dit netjes opgelost en kon ik twee dagen later afrijden. De motor was wel aan vervanging toe en bleek na mijn examen ook niet meer gebruikt te worden voor rijlessen op de weg.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Joyce Spijkerman uit Papendrecht

26-10-2018

Tot nu toe erg goede ervaringen. Er wordt met plezier lesgegeven en er wordt een zo ontspannen mogelijke sfeer gecreëerd. Er wordt goed lesgegeven in een veilige en ontspannen sfeer, waarbij er uiteraard ook serieus lesgegeven wordt.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Ruben de kort uit Papendrecht

26-10-2018

Erg vriendelijk en goede service

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Hein de Koning uit Hazerswoude dorp

26-10-2018

top ervaring

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

bruce busink uit dordrecht

26-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Akash Badal uit 's-Gravenhage

24-10-2018

Hele goeie ervaring. Goede uitleg en goede structuur in de cursus. De instructeur vond ik zelf super vriendelijk en duidelijk. Beter kon het niet zou ik zeggen:)

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Verena Voshol uit Papendrecht

23-10-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dylan Gouma uit Vlaardingen

23-10-2018

Echt top! Super vriendelijk en had nooit gedacht dat ik de basis onder de knie zou hebben binnen 1 dag! Ben nu nog meer gemotiveerd om mijn motor rijbewijs te halen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Marlon Buisman uit Vlaardingen

23-10-2018

Topp! Gewoon perfect! Motor experience voor 2 personen gehad, en alles heel duidelijk uitgelegd en een aardige man! Die erg vrolijk en hulpvaardig is, door hem zal je gegarandeerd slagen!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Léjon Zorn uit Delft

23-10-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dhr./mevr. Meijers uit Rotterdam

22-10-2018

Ik heb deelgenomen aan de motor experience (via Groupon). Was professioneel, duidelijke uitleg, veiligheid voorop, leuke manier om kennis te maken met motorrijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Daan Zorg uit Sliedrecht

22-10-2018

Top motor lessen

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Samantha Prins uit Papendrecht

22-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jaco Dirks uit Bleskensgraaf

22-10-2018

Ik vond de lessen heel fijn en ik heb hierdoor een goede voorbereiding gehad op mijn examen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Peter De Vries uit Bleskensgraaf

22-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Eva uit Dordrecht

22-10-2018

Voor AVB hele fijne lessen op eigen terrein, soms wel met te grote groepen, waardoor de aandacht van de instructeur beperkter is. AVD lessen vaak met 2 personen, echt top!Prettige instructeurs, leuke lessen, sommige motoren wel wat aan vervanging toe. Inplannen van lessen gaat ook in goed overleg. Herkansingen kunnen relatief snel ingepland worden (ondanks achterstand vanuit het CBR).

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

André Bax uit Papendrecht

18-10-2018

Fijne rijschool. Soms door drukte lastig met plannen. Maar heb prima naar mijn zin gehad met lessen. Veel geleerd ook door de verschillende instructeurs leer je veel verschillende dingen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Nikita Kleinendorst uit Papendrecht

18-10-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Sabrina van Malsen uit Ridderkerk

18-10-2018

een motor experience

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dennis Heijsteeg uit Rotterdam

18-10-2018

Motorrijbewijs pakket gekocht en rijbewijs gehaald. Ondanks wat eigenaardigheden aan de lesmotoren op een plezierige manier mijn rijbewijs gehaald.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7