Reviews

1367 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1367
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Maurits Kroon uit Huizen

01-01-1970

Het was een geweldige ervaring, heb nu nog meer zin gekregen om snel te beginnen met lessen. Leuke leraar, goede uitleg.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Rene Van uit Wel

01-01-1970

De Motor Experience was echt super leuke ervaring Mede dankzij de instelructeur Het doet mij wel overwegen om mijn motorrijbewijs te gaan halen

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sarfatti Harmanus uit Tilburg

01-01-1970

Ik ervaarde de Try The Bike evenement als veilig, leuk en een leerzame ervaring. De geleende motorkleding had helaas een vreemde geurtje, maar de motor was fijn om mee te rijden. Het was zeker de moeite waard om 45 minuten te rijden naar de locatie van deze fantastische avontuur!!

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Teus Kamerling uit Arnhem

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Youri de Waal uit Alblasserdam

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Lize Den boef uit Alblasserdam

01-01-1970

Goed

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Raul Rodrigues uit Papendrecht

01-01-1970

Slecht

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 1 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
1

Ian van Putten uit Oud alblas

01-01-1970

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Guy Visser uit Den Haag

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Marlinda Snel uit Molenaarsgraaf

01-01-1970

Heel leuk bedrijf, lekker informeel maar ook op sommige delen formeel. Zelf heb ik kennis gemaakt met de motor met een groep andere mensen en daarbij hadden wij Ronald als leider. Ronald was daar heel enthaustiast mee bezig, dus leuk om te merken dat iemand plezier en voldoening uit zijn werk haalt en dat aan andere overbrengt.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Stefan De Geus uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Nicolien Van de graaf uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sebastian Hernandez uit Ridderkerk

19-11-7987

Vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Ik ben erg blij dat ik het bij jullie heb gedaan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

19-11-5881

Super goede uitleg...

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Brian Beijl uit Capelle aan den IJssel

19-11-1191

Over het algemeen goed. Wel heb ik het idee dat ik teveel achter zaken aan dien te zitten om ervoor te zorgen dat het goed geregeld is. Het is niet altijd duidelijk hoe en wat.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

rinske boeters uit Dordrecht

19-11-6428

Service: n.v.t. | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ferry Ferwerda uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,7

Björn van der Starre uit Papendrecht

01-01-1970

Goede rijlessen! Verder weinig contact gehad, rommelige communicatie mbt facturen ed.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ben den Drijver uit Capelle aan den IJssel

01-01-1970

Instructeurs zijn didactisch vaardig en hebben ruim voldoende kennis van het vakgebied. Geen goede ervaringen met communicatie tussen de rijschool en de planning van de lesuren. Tweemaal heb ik voor niets bij de rijschool gestaan wegens een fout in de plannning.

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Julian Kok uit Barendrecht

01-01-1970

Super fijne rijschool het word goed uitgelegd en je krijgt goede informatie

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Rene Mijs uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

patricia de wild uit DINTELOORD

01-01-1970

Zeer vriendelijk en gastvrij.Goede instructeur,genoeg motoren.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

G Brandwijk uit groot-ammers

01-01-1970

Goede rijschool.Netjes in afspraken maken.Je krijgt dit via de mail keurig toegstuurd

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Shelene Pijpers uit Rotterdam

01-01-1970

Ze leggen je haar fijn uit waar je op moet letten en als je hun advis opvolg dan kan je eigenlijk wel zeggen dat je bent geslaagd !

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Ronald Berends uit Almere

19-11-4358

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, en super leuke opzet voor eerste try-out

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Pj Woerd uit Alblasserdam

19-11-3063

Superje leert de basis In twee uur kort om

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Natasja Claassen uit Ridderkerk

19-11-6979

Geweldig bedrijf twee jaar geweest daar en theorie gevolgd met hun hulp toch me rijbewijs gekregen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Keesje De haan uit Dorderecht

19-11-6935

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Sanne Zegelaar uit Papendrecht

19-11-7537

Goed geregeld

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Kevin Brasser uit Ridderkerk

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Willem Mauritz uit Nieuw Lekkerland

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jelmer Kranendonk uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

wouter uit

01-01-1970

keurig geregelde opleiding, ik ben tevreden over de bekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel.alleen jammer dat het CBR zulke lange wachttijden heeft voor het maken van een afspraak voor theorie en praktijk.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ben De Jong uit Ridderkerk

01-01-1970

Zeer goede rijschool met vriendelijke instructeurs welke luisteren en het op prijs stellen om feedback te krijgen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jorine Boudewijn uit Rhoon

01-01-1970

Goede uitleg en demonstratie in 1x geslaagd

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Floortje Bosman uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Arie de Groot uit Sliedrecht

01-01-1970

Professioneel, klantvriendelijk.Goede keus geweest om hier mijn motorrijbewijs te gaan halen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Martijn Simons uit Nieuw-lekkerland

01-01-1970

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Jordi Hubers uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 4 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,3

Irving Mooijekind uit Leiden

01-01-1970

Instructeurs zijn goed in wat ze doen!

Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Esther Hak uit Sliedrecht

01-01-1970

Ik heb het gelukkig gehaald en vond het wel leuk. Alleen werd er de hele tijd gescholden en gevloekt. En als je iets fout deed, wat logisch is als je het de eerste keer doet, werd je helemaal uitgescholden.

Service: 3 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6

Yvo van der Vat uit Dordrecht

01-01-1970

prima, omdat ik de rare ervaring had dat ik zondagavond contact zocht, maandag werd gebeld, donderdag kon beginnen en s'middags met een rijbewijs naar huis ging.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Merel Vreede uit Papendrecht/Hoogeveen

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ricardo van der sanden uit herwijnen

19-11-0153

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Tolenaars uit Nieuw-lekkerland

01-01-1970

Dankzij jullie een super motor opleiding gehad!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

E. Baas uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Yolande uit Utrecht

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lianne Beekman uit Naarden

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

V. K. uit Spijkenisse

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Krijn ( marco) Rekoert uit rekoert@veteranen.nl

19-11-8718

Alles toppie joepie, vindt het jammer dat het voorbij is , heb het erg naar mijn zin gehad en heel veel gelachen en veel geleerd, zou het zo over willen doen😜😜😜 , rischool Ronald voor mij nr 🥇🥇🥇🥇

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maricella van Logchem-van Ommen uit Alblasserdam

19-11-2154

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jan Drenth uit Barendrecht

19-11-9317

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Danny Peek uit Streefkerk

01-01-1970

Professioneel, goed georganiseerd bedrijf!1 van de redenen dat ik voor Ronald rijschool gekozen heb is dat ze voor de lessen van AVB een groot gedeelte van een afgezet bedrijven terrein in gebruik hebben waar ze alle 12 oefeningen uit hebben staan. Dus niet zoals veel andere rijscholen dat je om en om een oefening doet maar je keuzen heb uit alle 12 oefeningen. Tijdens de lessen van AVD word je vakkundig klaargestoomd voor het examen. Ik heb al mijn lessen als prettig ervaren en zal de rijschool zeker aan iedereen aanbevelen

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 5 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4,7

Roger schoop uit DORDRECHT

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Robert Bot uit Ridderkerk

01-01-1970

Fijne rijschool met ervaren en betrokken instructeurs die het beste met je voorhebben om zo snel mogelijk te slagen voor de examens.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Sebastiaan Verhagen uit Dordrecht

01-01-1970

Fijne club mensen die flexibel zijn in de planning. Leuk overzichtelijk en persoonlijk bedrijf

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Mellanie Ponte uit Dordrecht

01-01-1970

Ronald is een hele leuk lieve gezellig en leerzame man.Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

luke noort uit papendrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ilona Westdorp uit Den Haag

01-01-1970

Ik heb mee gedaan aan een motor experience en voldeed helemaal aan de verwachtingen en overtrof zelfs de verwachting. De ervaring is super als je het gevoel wil krijgen met motorrijden. De instructie zijn duidelijk en professioneel. Geen risico veiligheid voor alles.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lize Den boef uit Papendrecht

01-01-1970

Zeer goed

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Krijn Rekoert uit Capelle aan den ijssel

01-01-1970

Erg vriendelijk, en de mogelijkheid om inje eigen tempo te lessen , in mijn geval dus erg snel, goede uitleg , en de mogelijkheid om zelf te oefenen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Broekhuizen uit Hendrik Ido ambacht

01-01-1970

Heel goed! Goede begeleiding, en ook heel aardig. Het werd rustig opgebouwd en vond het heel fijn om hier te lessen! Zeker een aanrader!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Jaimy Kanters uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Irene uit Nieuw-Lekkerland

01-01-1970

Het was dat het pakket goedkoop was anders had ik na les 1 al weg geweest. Ronald zelf is echt geen vriendelijke instructeur. En als je naar de balie belt om een rijles te plannen word je afgescheept met "het is druk dus stuur maar een mailtje" ook niet heel vridndelijk dus. Na een aantal lessen van Ronald heb ik om een andere instructeur gevraagd. De lessen van Gerard Kros waren wel leuk en leerzaam

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,3

M Noorlandt uit Groot-Ammers

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Luna Hermus uit Dordrecht

19-11-3377

Matig

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6,3

Charlotte Kaijim uit Dordrecht

19-11-8323

Ik vond de lessen en de uitleg uitstekend! Alles werd goed verteld!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Andre Kit uit Rotterdam

01-01-1970

Ik heb op vakantieveilingen een veiling gewonnen voor een motor proefles. Ik ben er samen met een vriendin naar toe gegaan. Ik ben zelf heel erg geïnteresseerd in motorrijden en ben van plan om over een half jaar voor mijn A2 rijbewijs te gaan als ik 20 word. Daar aangekomen gingen we in een groep van 8 mensen een kamer in en kregen we een korte uitleg over hoe de dag zou gaan en een beetje informatie over de motor. Daarna reden we naar de parkeerplaats waar de motoren stonden en kregen allemaal een lesmotor toegewezen. De les zelf was heel leuk, we leerden de motor kennen in 4 stappen. Aangezien ik al wat wist van motorrijden vond ik de stappen zelf een beetje te langzaam, maar toch goed om ze door te nemen. Ik ben zeker van plan verder te gaan voor mijn motorrijbewijs alleen weet ik nog niet zeker of ik het bij deze rijschool ga doen, aangezien ik nog niet bij andere scholen heb gekeken.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Victor van Hoek uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Els van Hooijdonk uit Breda

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lisa Van den Heijkant uit Oosterhout

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Pim de Bruin uit Papendrecht

01-01-1970

Try the bike was een leuk en leerzaam moment om kennis te maken met het motorrijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

De Motor experience was een feestje

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

L Advocaat uit Dordrecht

01-01-1970

Alles heel goed geregeld !👍

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Leo Hordijk uit Ridderkerk

19-11-5460

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Fleur Zinkweg uit Hendrik Ido ambacht

19-11-1044

Ik vond het een goede rijschool je werd goed geholpen!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

19-11-6737

Gelest voor motor rijbewijs. Dames van de receptie hebben erg hun best gedaan om alles goed en snel te regelen! Ik vond het tegen vallen dat de AVD lessen soms wel met 8 man tegelijk gegeven werden, met 1 instructeur. Ook heb ik tijdens mijn lessen wel 5 verschillende instructeurs gehad. Als er iets meer persoonlijke aandacht was (avd) en ik een vaste instructeur had gehad, had ik zo een paar honderd euro kunnen besparen die ik nu kwijt was aan extra lessen. Als ik m'n A ga halen kies ik voor een kleinere rijschool met meer oog voor aandacht en persoonlijke begeleiding.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 4 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6

Saskia Van der laan uit Dordrecht

19-11-7295

Nog nooit scooter gereden en in 1 dag mijn rijbewijs gehaald. Dit dankzij Ronald!

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Bert Brandse uit Capelle aan de IJssel

19-11-5714

Persoonlijke aanpak en prima uitleg. Kortom, een goede manier om kennis te maken met het motor rijden. Complimenten aan Ronald👍

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ary Koedood uit Barendrecht

19-11-5309

Het bedrijf is klantvriendelijk. en ik ga zeker mijn motor rijbewijs halen bij Ronald verkeersopleidingen.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Robert Bot uit Ridderkerk

19-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

19-11-0263

Fijne prettige en veilige motorexpieriece gehad

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Youri de Waal uit Alblasserdam

19-11-8146

Try the Bike gehad. De basis werd goed uitgelegd en ik ga hier zeker motorlessen nemen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rajelle van de Sanden uit Rotterdam

19-11-1432

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Theo den Herder uit Dordrecht

01-01-1970

Alleen maar positieve ervaringen meegemaakt.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Maarten Bikker uit Groot- Ammers

01-01-1970

Motorrijbewijs gehaald, ontzettend fijne rijschool, met echte instructeurs die allemaal motorfreak zijn :)Zeggen je eerlijk, of het wel of niet goed gaat. Super!!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Rijles met Gerben was heel goed. Hij was duidelijk, dacht met ons mee en heeft ons veel geleerd. Communicatie vooraf met debiteurbeheer was minder tactisch; er werd ons meegedeeld dat omdat de factuur niet was betaald, de rijles geannuleerd was, terwijl de factuur wel betaald was.Jammer ook dat we op de dag zelf pas hoorden dat Gerben niet tijdens het afrijden met ons mee ging.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ronald uit

01-01-1970

Lessen goed .Afspraken soms beetje onduidelijk.. Aardige kundige instructeurs

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Gekozen voor het pakket motorrijlessen met AVB en AVD examens. Bleek dat dit vooraf gegaan moest worden door een "Try the Bike", welke geen onderdeel uitmaakt van het pakket.Voor het AVB hebben ze een afgezette parkeerplaats om te oefenen en het examen op te doen.Voor het AVD ga je eropuit.Er zijn meerdere instructeurs. Door ziekte van een ingeplande instructeur, zorgde de andere instructeurs ervoor dat dit geen effect had op de lessen.De wisseling van instructeurs vond ik bijdragend in het leren, ze hebben ieder hun accenten in aandachtspunten en tips. Instructeurs zijn goed op de hoogte, vriendelijk en welwillend om de leergierige leerling klaar te stomen voor zijn/haar examens. Door de wisseling van instructeurs wordt er wel van je verwacht dat je je eigen leerprogramma in de gaten houdt. In de eerste les na je AVB krijg je uitleg over de meest genomen examenroutes en meest gemaakte fouten. Het is aan de leerling om te zorgen dat de meest genomen examenroutes ook voorbij zijn gekomen in de rijlessen.Al met al een prettige en stimulerende leersituatie, een aanrader voor het motorrijbewijs!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Davy van der Gaag uit Spijkenisse

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maurice Wijmer uit Dordrecht

19-11-3345

Goede ervaringen zover. Net geslaagd voor mijn motor avb examen. Er word goed uitgelegd waar de problemen liggen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3