Reviews

Aantal reviews:
2155
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Jeronimo uit Velserbroek

03-12-2020

Beschrijving:

De planning speelde prima in op de voorgestelde beschikbare dagen die ik heb opgegeven. Hierdoor heb ik de keuze gekregen om zowel doordeweeks als in het weekend te lessen. Ook was de theorie en examen voorbereiding super! Hierdoor ging ik zonder enige verassing naar ieder examen!! Alle motor examens hierdoor in 1x gehaald! Nogmaals bedankt verkeersschool Ronald

Ervaring in 1 zin:

Uitstekend

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Bjorn Romy uit Rotterdam

02-12-2020

Beschrijving:

Was fijn dat je gelijk in het diepe werd gegooid en je ook echt tijd had om van de experience te genieten.

Ervaring in 1 zin:

Vernieuwend

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
6
Deskundigheid:
7
Prijs:
10

jesse kooijman uit Papendrecht

01-12-2020

Beschrijving:

Hele goede ervaring met deze rijschool. Fijne instructeurs die op een leuke manier deze hardleerse jongen hebben leren motorrijden. Ze zijn goedkoop, maar zijn zeer deskundig.

Ervaring in 1 zin:

Fantastische instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Kayleigh uit Dordrecht

30-11-2020

Beschrijving:

De rijlessen heb ik als erg goed ervaren! Duidelijke lessen van goede instructeurs. In 1 keer mijn examens gehaald. Alleen erg jammer van de planning, meerdere keren op moeten bellen omdat er dingen niet klopte of erg onlogisch gepland waren.

Ervaring in 1 zin:

Top rijschool, alleen jammer van de planning

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
3
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Alex uit Dordrecht

30-11-2020

Beschrijving:

Voor de leerervaring was het fijn verschillende instructeurs te hebben welke allemaal goed zijn. De motoren waren vooral kawasaki wat goede motoren zijn. Alleen deze motoren zijn ouder en sommige slecht onderhouden. De eerste keer dat ik avb examen moest doen had ik een slechte motor omdat er beperkt keus was. Iemand anders reed al op een goeie motor waardoor ik mijn examen niet had gehaald. Dat vind ik zo de. Voor avd examen zijn de motoren beter onderhouden. De lestijden waren goed en ze houden rekening met je werktijden. De eerste avd les was een lesdag maar ik kwam in motorpak maar dat was helemaal niet onnodig. Dit hadden ze wel van te voren kunnen laten weten. De les van 2 uur in je volledige leren motorpak volgen is niet prettig. Bij het oefenen voor avb lessen vond ik de groepen te groot waardoor je weinig feedback kreeg. De groepen waren erg gemixt qua ervaring maar dat was geen probleem omdat je veel vrijheid kreeg op het oefenterrein. Het is alleen jammer dat de motoren zo erg afwijken waardoor het soms moeilijk is om stapvoets te rijden. De avd lessen zijn gericht op examen en ze trainen je er goed voor.

Ervaring in 1 zin:

Goede instructeurs maar motoren kunnen beter

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
6

Nicoline uit Sliedrecht

30-11-2020

Beschrijving:

De try the bike is een super pakket. Veel geleerd en gezien in een korte tijd. Je krijgt er een goed beeld van.

Ervaring in 1 zin:

Super

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:

Germen uit Oud alblas

27-11-2020

Beschrijving:

Ondanks corona de 2e keer geslaagd!

Ervaring in 1 zin:

Heldere uitleg

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
7
Deskundigheid:
7
Prijs:
7

Caat uit Wassenaar

26-11-2020

Beschrijving:

Mijn dochter had privé dag cursus scooter rijbewijs. De instructeur onthield haar naam niet eens, stopte meerdere keren omdat hij wilde roken. Hij kende de weg naar het cbr niet eens, waardoor zij daar veel te vroeg waren en hebben toen maar wat rondjes om het cbr heen gereden. Dus totaal niet daar in de omgeving gereden en uiteraard is zij gezakt. Een aardige mail gestuurd waarop geen reactie Één woord waardeloos

Ervaring in 1 zin:

Zonde van het geld

Aanbeveling: Nee
Totaal:
2
Service:
1
Deskundigheid:
1
Prijs:
1

Danny uit Gouda

23-11-2020

Beschrijving:

Je leert in drie uur de beginselen van het motorrijden en je oefent op de verschillende examenonderdelen.

Ervaring in 1 zin:

Het was fantastisch!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Nicky uit Dordrecht

21-11-2020

Beschrijving:

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs. Dat zegt genoeg.

Ervaring in 1 zin:

Vakbekwame mensen in dienst.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Edith uit Papendrecht

21-11-2020

Beschrijving:

Ik had eline en die vond ik heel erg aardig. Ze was rustig en ik voelde me altijd op mijn gemak. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijles tijd als erg fijn heb ervaren. De planning aan de andere kant was echt een stuk minder goed. Niet meer terugbellen of laten weten als er dingen gewijzigd waren en er zelf maar achter moeten komen. Als er een nieuwe planning moest worden gemaakt, heb ik ongeveer 6 keer dezelfde beschikbaarheid moeten doorgeven terwijl dat in de vorige mailtjes ook al stond. Ook heb ik les gehad in 4 verschillende auto's en in de laatste week voor mijn examen had ik nog geen zekerheid in welke auto ik moest afrijden. Persoonlijk als beginnende bestuurder vind ik het verschil tussen diesel en bezine nog behoorlijk groot en dit was dan ook slecht geregeld.

Ervaring in 1 zin:

hele aardige instructrise maar slecht geregeld.

Aanbeveling: Nee
Totaal:
6
Service:
5
Deskundigheid:
4
Prijs:
6

Ibraheem uit Alblasserdam

21-11-2020

Beschrijving:

Goeie service, ik kreeg goede advies en had een positieve ervaring.

Ervaring in 1 zin:

Goeie diensten en vriendelijke mensen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10