Reviews

Aantal reviews:
2113
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Merel uit Bleskensgraaf

16-09-2020

Beschrijving:

Ik vond het een leuke leerzame dag , wordt goed en duidelijk uitgelegd

Ervaring in 1 zin:

Ik ben heel tevreden !

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Rick uit Sliedrecht

15-09-2020

Beschrijving:

Ik heb eerst een proefles gehad om ervaring op te doen. Dit is mij goed bevallen. Daarna een dagcursus gedaan en in 1 keer geslaagd. Door het volgen van een proefles wist ik een beetje wat er van mij werd verwacht en was ik minder onzeker en ook minder gespannen.

Ervaring in 1 zin:

een leuke en leerzame dag gehad

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Bryan uit Rotterdam

14-09-2020

Beschrijving:

Leuke leerzame cursus, zeer enthousiaste docent.

Ervaring in 1 zin:

Leerzaam

Aanbeveling: Ja
Totaal:
7
Service:
6
Deskundigheid:
8
Prijs:
6

Arjen uit Hardinxveld

12-09-2020

Beschrijving:

Dat je toch zelf moet doen

Ervaring in 1 zin:

Prima

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Robin uit Dordrecht

02-09-2020

Beschrijving:

Ik heb vandaag mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Het was een leuke geslaagde dag.

Ervaring in 1 zin:

Super rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Henk uit Papendrecht

29-08-2020

Beschrijving:

Leerzaam en goed uitgelegd.

Ervaring in 1 zin:

goed

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Judith uit HENDRIK IDO AMBACHT

28-08-2020

Beschrijving:

Voor mijn motor rijbewijs, heb ik bij Ronald lessen gehad. Fijne instructeurs die elkaar goed aanvullen.

Ervaring in 1 zin:

Fijne instructeurs

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Tammy uit Krimpen aan de Lek

28-08-2020

Beschrijving:

We begonnen om 7 uur en hebben eerst een uur uitleg gekregen waar je op moet letten met rijden en met je examen bij het cbr. Daarna hebben we vier uurtjes gereden en wij hadden Marije als rij-instructrice. Marije was erg duidelijk, heeft ons heel erg geholpen en heeft ook om feedback gevraagd over haar manier van lesgeven. Ik vond het een fijne ervaring en ik ben ook geslaagd, dus het was zeker een leerzame en leuke dag.

Ervaring in 1 zin:

Goed geregeld

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
Deskundigheid:
10
Prijs:
7

Jay uit Rotterdam

25-08-2020

Beschrijving:

Ik heb het brommer rijden fijn en vlot geleerd. En ik vond de mensen zelf ook aardig

Ervaring in 1 zin:

Fijne instructeur en goede uitleg

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Vinod uit Dordrecht

24-08-2020

Beschrijving:

Gezellige sfeer, vriendelijk personeel. De cursusruimte was koud door de continu draaiende airco. De lunch was simpel maar OK. Naast wat examentips niet echt veel extra info verkregen, de onderwerpen worden niet allemaal behandeld vanwege tijdsgebrek. Mss verspreiden over meerdere dagen ? Additionele tippen 1) is ook om van te voren aan te geven uit welk boek de cursus gegeven gaat worden 2) behandelen van examen vraagstukken

Ervaring in 1 zin:

Gezellig mensen met bruikbare examen tipss

Aanbeveling: Ja
Totaal:
6
Service:
10
Deskundigheid:
8
Prijs:
4

Wishalnarain uit Rotterdam

24-08-2020

Beschrijving:

Ik zou iedereen adviseren om een cursus te nemen. Om zo bepaalde hoofdstukken er tussen uit te halen. En specifiek bepaalde punten te leren. En natuurlijk ook fijn dat je in zo'n cursus bepaalde zaken wat uitgebreider kan bespreken.

Ervaring in 1 zin:

Nuttig om een cursus te doen.

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

Kasper uit Ridderkerk

24-08-2020

Beschrijving:

Ik vind de lessen voor de niwo vergunning zeer goed en deskundig.

Ervaring in 1 zin:

Goed en deskundig

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
10
Deskundigheid:
9
Prijs:
10