Reviews

Aantal reviews:
2236
Gemiddeld:
8.6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Patrick van Drunen uit Berkel-Enschot

02-08-2021

Beschrijving:

Goede leerzame cursus e achter b gevolgd, en goed en gezellig voorbereid voor het examen.

Ervaring in 1 zin:

Goede en deskundige rijinstructeur

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
8
Deskundigheid:
9
Prijs:
10

Nick uit Zwijndrecht

31-07-2021

Beschrijving:

Ik heb een enorme leuke tijd gehad tijdens mijn lessen en cursussen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een uitstekende rijschool met een topteam.

Ervaring in 1 zin:

Leuk team, gezellig en zeker leerzaam!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Niels uit Wijchen

31-07-2021

Beschrijving:

Precies op basis van de ervaring die ik had is de cursus aangepast. Leuke dag en in 1 keer geslaagd

Ervaring in 1 zin:

Was helemaal top

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
9
Deskundigheid:
9
Prijs:
9

Lenie uit Rotterdam

31-07-2021

Beschrijving:

De les heb ik als prettig ervaren voor iemand die zelfs nog nooit op een scooter heeft gereden. Ondanks de grootte van de groep, kreeg een ieder alle aandacht. De instructeur was geduldig en begripvol.

Ervaring in 1 zin:

Prima ervaren rijschool

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
7
Deskundigheid:
8
Prijs:
8

S. uit Sliedrecht

30-07-2021

Beschrijving:

goed pakker, goeie les en in 1x geslaagd voor mijn scooterrijbewijs!

Ervaring in 1 zin:

Prima scooter praktijkpakket

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
8
Prijs:
7

Mats uit Dordrecht

26-07-2021

Beschrijving:

Ik was te laat voor mijn lessen, de instructeur heeft in een uurtje heeeele goede uitleg gegeven en daardoor ben ik geslaagd. Bedankt Rijschool Ronald!

Ervaring in 1 zin:

Perfect

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Judith uit Tilburg

26-07-2021

Beschrijving:

Samen met mijn zoon de motor experience gedaan. Alles was goed geregeld. Goede en vriendelijke uitleg door instructeur Danny.. Veel aandacht ook voor de veiligheid. We wonen helaas niet in de buurt anders zouden we bij deze rijschool zeker gaan lessen. Erg leuke ervaring.

Ervaring in 1 zin:

Geweldige ervaring

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Nina uit Broek op Langedijk

26-07-2021

Beschrijving:

Wat een leuke ervaring! De instructeur was erg grappig, leuk en duidelijk. We zaten in een gezellige groep, wat het nog leuker maakte. We kregen eerst uitleg, wat heel prettig en professioneel overkwam. Daarna hebben we allemaal genoeg tijd gehad om lekker op de motors te oefenen. Of je nou voor je motorrijbewijs wil gaan of gewoon een leuke ochtend/middag wil hebben, ik zeg doen!

Ervaring in 1 zin:

Aanrader!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
10
Service:
10
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

Motor experience uit Ablasserdam

19-07-2021

Beschrijving:

11 personen en 7 motoren. Ja dan moeten er een paar steeds wachten. De een wisselt wel netjes, de ander wil zijn motor niet afstaan. Zo heb je dat de een 2,5 uur vol rijd en de ander slechts een uur op een motor zit. Groot terrein, erg fijn maar de instructeur heeft weinig zicht op de motoren. Beetje ongeorganiseerd en 2 instructeurs zou al beter zijn. En niet meer mensen dan motoren inplannen....

Ervaring in 1 zin:

Leuk maar ongeorganiseerd

Aanbeveling: Nee
Totaal:
4
Service:
6
Deskundigheid:
7
Prijs:
3

Michela uit Zwijndrecht

16-07-2021

Beschrijving:

Fijne ervaring met Maywand die genoeg tijd nam, duidelijke uitleg gaf en rust bewaarde tijdens de lessen!

Ervaring in 1 zin:

Geweldige instructeur!

Aanbeveling: Ja
Totaal:
9
Service:
7
Deskundigheid:
10
Prijs:
8

Britt uit Alblasserdam

16-07-2021

Beschrijving:

Goed! Duidelijk plan waardoor je er naartoe kan werken. Goede lessen en fijn oefenterrein.

Ervaring in 1 zin:

Goede rijschool zou het aanbevelen

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
8
Deskundigheid:
10
Prijs:
10

H. uit Ridderkerk

13-07-2021

Beschrijving:

Prima experience gehad... wat wel opviel was dat er veel mensen (12) tegelijk de experience konden doen. Ondanks dat was het toch een mooie belevenis

Ervaring in 1 zin:

Goede ervaring duidelijke uitleg

Aanbeveling: Ja
Totaal:
8
Service:
9
Deskundigheid:
10
Prijs:
8