Reviews

1397 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1397
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Nicole van 't Spijker uit Gorinchem

19-01-2018

super snelle les gehad waarin alles snel maar goed behandeld is. Deskundige instructeur die wist wat hij mij moest vertellen waardoor ik super snel leerde. Top!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Laura Maurik uit Capelle ad IJssel

17-01-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Noa Wittekoek uit Ridderkerk

16-01-2018

Helemaal tevreden over de lesdag. Ik was heel gespannen voor het afrijden maar door de dag heen en door het oefenen van situaties had ik er vertrouwen in! Zeker een aanrader.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Martijn Lina uit Alkmaar

15-01-2018

Plezierig, to the point, krnnis

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Cor Kuilder uit Dordrecht

09-01-2018

Een heel fijjn rijschool, Ze geven de tijd om jou wat uit te leggen, Ook al snap je het pas na de 10e keer... Niks maakt iets uit voor Rijscool ronald!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rhodé Vroom uit Hardinxveld-Giessendam

04-01-2018

Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Er was 1 ding wat ik minder vond en dat was dat de oortjes heel slecht waren.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Julian den Haan uit Papendrecht

02-01-2018

Een goede rijschool

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Justin van Dalen uit sliedrecht

02-01-2018

heel goed geholpen met mijn scooter rijbewijs echt uitstekend!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

J.M Van der Zee uit Dordrecht

23-12-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Damian Slobbe uit Oud-Beijerland

23-12-2017

Geweldige dag gehad en geslaagd !!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Youri Nijs uit Papendrecht

20-12-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Laura Maurik uit Capelle aan den IJssel

14-12-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Annemieke Griffioen uit Dordrecht

14-12-2017

Fijn bedrijf!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Daniel Spaans uit Rotterdam

14-12-2017

Goede, duidelijke rijschool. Aardige vent die ronald!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jan Brand uit Oud-Beijerland

14-12-2017

Goede service met een deskundige begeleiding.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Seyit Yildiz uit Gorinchem

14-12-2017

Vanwege een dagcursus heb ik niet veel over het bedrijf te vertellen, daarin tegen wat betreft Dhr. Ronald, het was een hele prettige ervaring om te mogen lessen bij Ronald!

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Frank Mans uit Dordrecht

14-12-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Bianca Verhulst uit Alblasserdam

04-12-2017

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Leuke mensen en zorgen dat alles in orde is. Ik heb met veel plezier gelest op de motor.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Demi Van Drimmelen uit Papendrecht

30-11-2017

Heel leuk! Er word goed uitgelegd hoe je het moet doen enzo geven je het vertrouwen dat je het kan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Matthijs Kieft uit Dordrecht

30-11-2017

Erg vriendelijke instructeurUitstekende begeleiding.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. van Zanten uit Hardinxveld-Giessendam

30-11-2017

Scooter praktijk lesdag en daarna scooterexamen

Service: 10 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Petar Micic uit Sleeuwijk

30-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rolf van Dam uit Ridderkerk

27-11-2017

Vriendelijk, maken tijd voor je vrij en doen moeite om alles zo goed mogelijk te regelen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Robert Grevel uit Hendrik Ido Ambacht

23-11-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Robert Bot uit Ridderkerk

23-11-2017

Fijne rijschool met instructeurs die passie voor hun vakken en je goed begeleiden tijdens de opleiding.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Monique Kats uit Numansdorp

22-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Andre Kit uit Rotterdam

22-11-2017

Motor experience was heel leuk. De instructeur was aardig en legde alles goed uit. Het enige minpunt was dat de groep best groot was, waardoor niet iedereen op een motor kon. We kregen 2 groepen en moesten de hele tijd wisselen.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Melvin Hoogendoorn uit Papendrecht

22-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lisanne Reitsma uit Papendrecht

21-11-2017

Rij instructeur die in slaap valt en weinig uitvoert. Hierdoor een paar lessen alleen rondjes gereden. Dit gemeld en moest een mail schrijven voor een nieuwe instructeur. Nooit reactie opgehad en daardoor heb ik dus ook niet betaald. Na een half jaar een rekening krijgen zonder aanmalingen dit gelijk moeten betalen. Dit alles is betaald en maar 2 gratis lessen gekregen. Contact weer met ze opgenomen en zouden contact met mij weer opnemen wat ze dus weer niet doen. Ik beveel dit bedrijf dus niet aan en heel jammer dat ik alsnog hier moet blijven lessen.

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
1

Michiel Riemersma uit Sliedrecht

19-11-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Maurits Kroon uit Huizen

19-11-2017

Het was een geweldige ervaring, heb nu nog meer zin gekregen om snel te beginnen met lessen. Leuke leraar, goede uitleg.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Rene Van uit Wel

19-11-2017

De Motor Experience was echt super leuke ervaring Mede dankzij de instelructeur Het doet mij wel overwegen om mijn motorrijbewijs te gaan halen

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sarfatti Harmanus uit Tilburg

18-11-2017

Ik ervaarde de Try The Bike evenement als veilig, leuk en een leerzame ervaring. De geleende motorkleding had helaas een vreemde geurtje, maar de motor was fijn om mee te rijden. Het was zeker de moeite waard om 45 minuten te rijden naar de locatie van deze fantastische avontuur!!

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Teus Kamerling uit Arnhem

16-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Youri de Waal uit Alblasserdam

16-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Lize Den boef uit Alblasserdam

16-11-2017

Goed

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Raul Rodrigues uit Papendrecht

16-11-2017

Slecht

Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / Kwaliteit: 1 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
1

Ian van Putten uit Oud alblas

14-11-2017

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Guy Visser uit Den Haag

14-11-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Marlinda Snel uit Molenaarsgraaf

06-11-2017

Heel leuk bedrijf, lekker informeel maar ook op sommige delen formeel. Zelf heb ik kennis gemaakt met de motor met een groep andere mensen en daarbij hadden wij Ronald als leider. Ronald was daar heel enthaustiast mee bezig, dus leuk om te merken dat iemand plezier en voldoening uit zijn werk haalt en dat aan andere overbrengt.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Stefan De Geus uit Dordrecht

05-11-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Nicolien Van de graaf uit Papendrecht

03-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sebastian Hernandez uit Ridderkerk

01-11-2017

Vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Ik ben erg blij dat ik het bij jullie heb gedaan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

31-10-2017

Super goede uitleg...

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Brian Beijl uit Capelle aan den IJssel

31-10-2017

Over het algemeen goed. Wel heb ik het idee dat ik teveel achter zaken aan dien te zitten om ervoor te zorgen dat het goed geregeld is. Het is niet altijd duidelijk hoe en wat.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

rinske boeters uit Dordrecht

31-10-2017

Service: n.v.t. | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ferry Ferwerda uit Papendrecht

30-10-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,7

Björn van der Starre uit Papendrecht

29-10-2017

Goede rijlessen! Verder weinig contact gehad, rommelige communicatie mbt facturen ed.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

26-10-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ben den Drijver uit Capelle aan den IJssel

26-10-2017

Instructeurs zijn didactisch vaardig en hebben ruim voldoende kennis van het vakgebied. Geen goede ervaringen met communicatie tussen de rijschool en de planning van de lesuren. Tweemaal heb ik voor niets bij de rijschool gestaan wegens een fout in de plannning.

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Julian Kok uit Barendrecht

24-10-2017

Super fijne rijschool het word goed uitgelegd en je krijgt goede informatie

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Rene Mijs uit Papendrecht

24-10-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

patricia de wild uit DINTELOORD

24-10-2017

Zeer vriendelijk en gastvrij.Goede instructeur,genoeg motoren.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

G Brandwijk uit groot-ammers

23-10-2017

Goede rijschool.Netjes in afspraken maken.Je krijgt dit via de mail keurig toegstuurd

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Shelene Pijpers uit Rotterdam

22-10-2017

Ze leggen je haar fijn uit waar je op moet letten en als je hun advis opvolg dan kan je eigenlijk wel zeggen dat je bent geslaagd !

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Ronald Berends uit Almere

20-10-2017

Goede ontvangst, duidelijke uitleg, en super leuke opzet voor eerste try-out

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Pj Woerd uit Alblasserdam

20-10-2017

Superje leert de basis In twee uur kort om

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Natasja Claassen uit Ridderkerk

20-10-2017

Geweldig bedrijf twee jaar geweest daar en theorie gevolgd met hun hulp toch me rijbewijs gekregen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Keesje De haan uit Dorderecht

20-10-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Sanne Zegelaar uit Papendrecht

19-10-2017

Goed geregeld

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Kevin Brasser uit Ridderkerk

18-10-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Willem Mauritz uit Nieuw Lekkerland

18-10-2017

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jelmer Kranendonk uit Papendrecht

18-10-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

wouter uit

13-10-2017

keurig geregelde opleiding, ik ben tevreden over de bekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel.alleen jammer dat het CBR zulke lange wachttijden heeft voor het maken van een afspraak voor theorie en praktijk.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ben De Jong uit Ridderkerk

12-10-2017

Zeer goede rijschool met vriendelijke instructeurs welke luisteren en het op prijs stellen om feedback te krijgen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jorine Boudewijn uit Rhoon

11-10-2017

Goede uitleg en demonstratie in 1x geslaagd

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Floortje Bosman uit Dordrecht

05-10-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

03-10-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Arie de Groot uit Sliedrecht

03-10-2017

Professioneel, klantvriendelijk.Goede keus geweest om hier mijn motorrijbewijs te gaan halen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Martijn Simons uit Nieuw-lekkerland

03-10-2017

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Jordi Hubers uit Papendrecht

02-10-2017

Service: 4 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
5,3

Irving Mooijekind uit Leiden

01-10-2017

Instructeurs zijn goed in wat ze doen!

Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Esther Hak uit Sliedrecht

30-09-2017

Ik heb het gelukkig gehaald en vond het wel leuk. Alleen werd er de hele tijd gescholden en gevloekt. En als je iets fout deed, wat logisch is als je het de eerste keer doet, werd je helemaal uitgescholden.

Service: 3 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6

Yvo van der Vat uit Dordrecht

21-09-2017

prima, omdat ik de rare ervaring had dat ik zondagavond contact zocht, maandag werd gebeld, donderdag kon beginnen en s'middags met een rijbewijs naar huis ging.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

20-09-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Merel Vreede uit Papendrecht/Hoogeveen

20-09-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ricardo van der sanden uit herwijnen

15-09-2017

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Tolenaars uit Nieuw-lekkerland

09-09-2017

Dankzij jullie een super motor opleiding gehad!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

E. Baas uit Dordrecht

08-09-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Yolande uit Utrecht

08-09-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lianne Beekman uit Naarden

07-09-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Dhr./mevr. uit

06-09-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

V. K. uit Spijkenisse

06-09-2017

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Krijn ( marco) Rekoert uit rekoert@veteranen.nl

04-09-2017

Alles toppie joepie, vindt het jammer dat het voorbij is , heb het erg naar mijn zin gehad en heel veel gelachen en veel geleerd, zou het zo over willen doen😜😜😜 , rischool Ronald voor mij nr 🥇🥇🥇🥇

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maricella van Logchem-van Ommen uit Alblasserdam

04-09-2017

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jan Drenth uit Barendrecht

03-09-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Danny Peek uit Streefkerk

30-08-2017

Professioneel, goed georganiseerd bedrijf!1 van de redenen dat ik voor Ronald rijschool gekozen heb is dat ze voor de lessen van AVB een groot gedeelte van een afgezet bedrijven terrein in gebruik hebben waar ze alle 12 oefeningen uit hebben staan. Dus niet zoals veel andere rijscholen dat je om en om een oefening doet maar je keuzen heb uit alle 12 oefeningen. Tijdens de lessen van AVD word je vakkundig klaargestoomd voor het examen. Ik heb al mijn lessen als prettig ervaren en zal de rijschool zeker aan iedereen aanbevelen

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

30-08-2017

Service: 5 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4,7

Roger schoop uit DORDRECHT

30-08-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

30-08-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Robert Bot uit Ridderkerk

30-08-2017

Fijne rijschool met ervaren en betrokken instructeurs die het beste met je voorhebben om zo snel mogelijk te slagen voor de examens.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Sebastiaan Verhagen uit Dordrecht

29-08-2017

Fijne club mensen die flexibel zijn in de planning. Leuk overzichtelijk en persoonlijk bedrijf

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Mellanie Ponte uit Dordrecht

28-08-2017

Ronald is een hele leuk lieve gezellig en leerzame man.Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

luke noort uit papendrecht

28-08-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ilona Westdorp uit Den Haag

28-08-2017

Ik heb mee gedaan aan een motor experience en voldeed helemaal aan de verwachtingen en overtrof zelfs de verwachting. De ervaring is super als je het gevoel wil krijgen met motorrijden. De instructie zijn duidelijk en professioneel. Geen risico veiligheid voor alles.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lize Den boef uit Papendrecht

28-08-2017

Zeer goed

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Krijn Rekoert uit Capelle aan den ijssel

28-08-2017

Erg vriendelijk, en de mogelijkheid om inje eigen tempo te lessen , in mijn geval dus erg snel, goede uitleg , en de mogelijkheid om zelf te oefenen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Broekhuizen uit Hendrik Ido ambacht

28-08-2017

Heel goed! Goede begeleiding, en ook heel aardig. Het werd rustig opgebouwd en vond het heel fijn om hier te lessen! Zeker een aanrader!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Jaimy Kanters uit Dordrecht

27-08-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Irene uit Nieuw-Lekkerland

27-08-2017

Het was dat het pakket goedkoop was anders had ik na les 1 al weg geweest. Ronald zelf is echt geen vriendelijke instructeur. En als je naar de balie belt om een rijles te plannen word je afgescheept met "het is druk dus stuur maar een mailtje" ook niet heel vridndelijk dus. Na een aantal lessen van Ronald heb ik om een andere instructeur gevraagd. De lessen van Gerard Kros waren wel leuk en leerzaam

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,3