Reviews

1324 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1324
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Yvo van der Vat uit Dordrecht

01-01-1970

prima, omdat ik de rare ervaring had dat ik zondagavond contact zocht, maandag werd gebeld, donderdag kon beginnen en s'middags met een rijbewijs naar huis ging.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Merel Vreede uit Papendrecht/Hoogeveen

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ricardo van der sanden uit herwijnen

26-09-0153

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Tolenaars uit Nieuw-lekkerland

01-01-1970

Dankzij jullie een super motor opleiding gehad!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

E. Baas uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Yolande uit Utrecht

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lianne Beekman uit Naarden

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

V. K. uit Spijkenisse

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Krijn ( marco) Rekoert uit rekoert@veteranen.nl

26-09-8718

Alles toppie joepie, vindt het jammer dat het voorbij is , heb het erg naar mijn zin gehad en heel veel gelachen en veel geleerd, zou het zo over willen doen😜😜😜 , rischool Ronald voor mij nr 🥇🥇🥇🥇

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maricella van Logchem-van Ommen uit Alblasserdam

26-09-2154

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jan Drenth uit Barendrecht

26-09-9317

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Danny Peek uit Streefkerk

01-01-1970

Professioneel, goed georganiseerd bedrijf!1 van de redenen dat ik voor Ronald rijschool gekozen heb is dat ze voor de lessen van AVB een groot gedeelte van een afgezet bedrijven terrein in gebruik hebben waar ze alle 12 oefeningen uit hebben staan. Dus niet zoals veel andere rijscholen dat je om en om een oefening doet maar je keuzen heb uit alle 12 oefeningen. Tijdens de lessen van AVD word je vakkundig klaargestoomd voor het examen. Ik heb al mijn lessen als prettig ervaren en zal de rijschool zeker aan iedereen aanbevelen

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 5 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 3 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
4,7

Roger schoop uit DORDRECHT

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Robert Bot uit Ridderkerk

01-01-1970

Fijne rijschool met ervaren en betrokken instructeurs die het beste met je voorhebben om zo snel mogelijk te slagen voor de examens.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Sebastiaan Verhagen uit Dordrecht

01-01-1970

Fijne club mensen die flexibel zijn in de planning. Leuk overzichtelijk en persoonlijk bedrijf

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Mellanie Ponte uit Dordrecht

01-01-1970

Ronald is een hele leuk lieve gezellig en leerzame man.Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

luke noort uit papendrecht

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ilona Westdorp uit Den Haag

01-01-1970

Ik heb mee gedaan aan een motor experience en voldeed helemaal aan de verwachtingen en overtrof zelfs de verwachting. De ervaring is super als je het gevoel wil krijgen met motorrijden. De instructie zijn duidelijk en professioneel. Geen risico veiligheid voor alles.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Lize Den boef uit Papendrecht

01-01-1970

Zeer goed

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Krijn Rekoert uit Capelle aan den ijssel

01-01-1970

Erg vriendelijk, en de mogelijkheid om inje eigen tempo te lessen , in mijn geval dus erg snel, goede uitleg , en de mogelijkheid om zelf te oefenen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Cynthia Broekhuizen uit Hendrik Ido ambacht

01-01-1970

Heel goed! Goede begeleiding, en ook heel aardig. Het werd rustig opgebouwd en vond het heel fijn om hier te lessen! Zeker een aanrader!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Jaimy Kanters uit Dordrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Irene uit Nieuw-Lekkerland

01-01-1970

Het was dat het pakket goedkoop was anders had ik na les 1 al weg geweest. Ronald zelf is echt geen vriendelijke instructeur. En als je naar de balie belt om een rijles te plannen word je afgescheept met "het is druk dus stuur maar een mailtje" ook niet heel vridndelijk dus. Na een aantal lessen van Ronald heb ik om een andere instructeur gevraagd. De lessen van Gerard Kros waren wel leuk en leerzaam

Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7,3

M Noorlandt uit Groot-Ammers

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Luna Hermus uit Dordrecht

26-09-3377

Matig

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6,3

Charlotte Kaijim uit Dordrecht

26-09-8323

Ik vond de lessen en de uitleg uitstekend! Alles werd goed verteld!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Andre Kit uit Rotterdam

01-01-1970

Ik heb op vakantieveilingen een veiling gewonnen voor een motor proefles. Ik ben er samen met een vriendin naar toe gegaan. Ik ben zelf heel erg geïnteresseerd in motorrijden en ben van plan om over een half jaar voor mijn A2 rijbewijs te gaan als ik 20 word. Daar aangekomen gingen we in een groep van 8 mensen een kamer in en kregen we een korte uitleg over hoe de dag zou gaan en een beetje informatie over de motor. Daarna reden we naar de parkeerplaats waar de motoren stonden en kregen allemaal een lesmotor toegewezen. De les zelf was heel leuk, we leerden de motor kennen in 4 stappen. Aangezien ik al wat wist van motorrijden vond ik de stappen zelf een beetje te langzaam, maar toch goed om ze door te nemen. Ik ben zeker van plan verder te gaan voor mijn motorrijbewijs alleen weet ik nog niet zeker of ik het bij deze rijschool ga doen, aangezien ik nog niet bij andere scholen heb gekeken.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Victor van Hoek uit Papendrecht

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Els van Hooijdonk uit Breda

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lisa Van den Heijkant uit Oosterhout

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Pim de Bruin uit Papendrecht

01-01-1970

Try the bike was een leuk en leerzaam moment om kennis te maken met het motorrijden.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

De Motor experience was een feestje

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

L Advocaat uit Dordrecht

01-01-1970

Alles heel goed geregeld !👍

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Leo Hordijk uit Ridderkerk

26-09-5460

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Fleur Zinkweg uit Hendrik Ido ambacht

26-09-1044

Ik vond het een goede rijschool je werd goed geholpen!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Dhr./mevr. uit

26-09-6737

Gelest voor motor rijbewijs. Dames van de receptie hebben erg hun best gedaan om alles goed en snel te regelen! Ik vond het tegen vallen dat de AVD lessen soms wel met 8 man tegelijk gegeven werden, met 1 instructeur. Ook heb ik tijdens mijn lessen wel 5 verschillende instructeurs gehad. Als er iets meer persoonlijke aandacht was (avd) en ik een vaste instructeur had gehad, had ik zo een paar honderd euro kunnen besparen die ik nu kwijt was aan extra lessen. Als ik m'n A ga halen kies ik voor een kleinere rijschool met meer oog voor aandacht en persoonlijke begeleiding.

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 4 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6

Saskia Van der laan uit Dordrecht

26-09-7295

Nog nooit scooter gereden en in 1 dag mijn rijbewijs gehaald. Dit dankzij Ronald!

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Bert Brandse uit Capelle aan de IJssel

26-09-5714

Persoonlijke aanpak en prima uitleg. Kortom, een goede manier om kennis te maken met het motor rijden. Complimenten aan Ronald👍

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Ary Koedood uit Barendrecht

26-09-5309

Het bedrijf is klantvriendelijk. en ik ga zeker mijn motor rijbewijs halen bij Ronald verkeersopleidingen.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Robert Bot uit Ridderkerk

26-09-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

26-09-0263

Fijne prettige en veilige motorexpieriece gehad

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Youri de Waal uit Alblasserdam

26-09-8146

Try the Bike gehad. De basis werd goed uitgelegd en ik ga hier zeker motorlessen nemen.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rajelle van de Sanden uit Rotterdam

26-09-1432

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Theo den Herder uit Dordrecht

01-01-1970

Alleen maar positieve ervaringen meegemaakt.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Maarten Bikker uit Groot- Ammers

01-01-1970

Motorrijbewijs gehaald, ontzettend fijne rijschool, met echte instructeurs die allemaal motorfreak zijn :)Zeggen je eerlijk, of het wel of niet goed gaat. Super!!

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Rijles met Gerben was heel goed. Hij was duidelijk, dacht met ons mee en heeft ons veel geleerd. Communicatie vooraf met debiteurbeheer was minder tactisch; er werd ons meegedeeld dat omdat de factuur niet was betaald, de rijles geannuleerd was, terwijl de factuur wel betaald was.Jammer ook dat we op de dag zelf pas hoorden dat Gerben niet tijdens het afrijden met ons mee ging.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Ronald uit

01-01-1970

Lessen goed .Afspraken soms beetje onduidelijk.. Aardige kundige instructeurs

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Gekozen voor het pakket motorrijlessen met AVB en AVD examens. Bleek dat dit vooraf gegaan moest worden door een "Try the Bike", welke geen onderdeel uitmaakt van het pakket.Voor het AVB hebben ze een afgezette parkeerplaats om te oefenen en het examen op te doen.Voor het AVD ga je eropuit.Er zijn meerdere instructeurs. Door ziekte van een ingeplande instructeur, zorgde de andere instructeurs ervoor dat dit geen effect had op de lessen.De wisseling van instructeurs vond ik bijdragend in het leren, ze hebben ieder hun accenten in aandachtspunten en tips. Instructeurs zijn goed op de hoogte, vriendelijk en welwillend om de leergierige leerling klaar te stomen voor zijn/haar examens. Door de wisseling van instructeurs wordt er wel van je verwacht dat je je eigen leerprogramma in de gaten houdt. In de eerste les na je AVB krijg je uitleg over de meest genomen examenroutes en meest gemaakte fouten. Het is aan de leerling om te zorgen dat de meest genomen examenroutes ook voorbij zijn gekomen in de rijlessen.Al met al een prettige en stimulerende leersituatie, een aanrader voor het motorrijbewijs!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Davy van der Gaag uit Spijkenisse

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Maurice Wijmer uit Dordrecht

26-09-3345

Goede ervaringen zover. Net geslaagd voor mijn motor avb examen. Er word goed uitgelegd waar de problemen liggen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Jeroen Okhuijzen uit Rotterdam

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Timon De Munnik uit Sliedrecht

01-01-1970

Goede instructeurs! Draaien er niet omheen, geven hapklare brokken informatie! Raad het iedereen aan!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Rene Griekspoor uit Papendrecht

01-01-1970

Een hele fijne rijschool met prima ervaren instructeurs! De instructeurs hebben alle geduld voor je en bereiden je op een prettige manier voor op het examen. Ook de dames op kantoor zijn heel aardig en maken een goede planning voor de lessen. De beste en leukste rijopleiding die ik tot nu toe heb gehad.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

N.J. Simons uit Vlaardingen

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Lisa van den Berg uit Papendrecht

01-01-1970

Super fijne rijlessen gehad, vooral bij Maywand! Bedankt!

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Lisa Schrauwen uit Wijngaarden

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

dirk brandt uit dordrecht

01-01-1970

het was goed geregeld en ze legte als goed uit en ik begreep alles.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
7

dennis van noort uit papendrecht

01-01-1970

Positief. Uiteraard heb ik veel ervaring gehad met mijn rij instructeur ( Aisssa ) die mij op een zeer professionele wijze de technieken van het autorijden geleerd heeft.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Gerda Dubbeldam uit Papendrecht

01-01-1970

Top: betrouwbaarheid, 3 instructeurs zijn zeer klantvriendelijkTip: te veel instructeurs voor 1 klant, bij vervanging instructeur wordt dit niet vermeld

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sander Riesewijk uit Langerak

01-01-1970

Zijn flexible en heel klantvriendelijk

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Kelly Van Ginneke uit Dordrecht

01-01-1970

Prima! Goede lessen gehad

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jordi Hoek uit Papendrecht

01-01-1970

Goede les instructeur en goede lessen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Patrick Van der weck uit Hoek van holland

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Ilja De Bree uit Rotterdam

01-01-1970

Een super leuke motor experience gedaan. Ik ben gelijk getriggerd om door te gaan voor mijn rijbewijs. Was een erg leuke ervaring!

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Sigo Waardenburg uit simonshaven

01-01-1970

Super instructeur!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tavish Zwiers uit Zoetermeer

01-01-1970

De rijschoolhouder is erg vriendelijk ik vind het zelf leuk dat er tijd is voor een lolletje tussen door! Hij weet wat die doet en neemt de tijd voor iedereen ondanks dat het toch druk is en er veelMensen zijn

Service: 6 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Christiaan Hartsema uit Stellendam

01-01-1970

Erg fijne instructeur, goede en recente auto en aanhangwagen en direct geslaagd. Prima ervaring dus!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

ronnie dekker uit alblasserdam

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Vincent Stok uit Papendrecht

01-01-1970

Prima geregeld van begin tot eind. Duidelijke informatievoorziening over de lessen en het examen.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Dennis Bothof uit Papendrecht

01-01-1970

Goed

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

S Smit uit Woudrichem

01-01-1970

Mijn Ervaring is zeer positief! Vriendelijke medewerkers en een zeer gedreven instructeur.

Service: 6 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,5

Aromylda da Luz uit 's-Gravenhage

01-01-1970

Motor Experience was geslaagd! We werden vriendelijk ontvangen. Iedereen had zijn of haar eigen tempo met motorrijden. Ik vond het heel erg leuk en je bent vrij om te spelen met de motor. Dit is zeker een aanrader voor anderen die spelenderwijs willen kennismaken met motor rijden. Ik zou het zo nog een keer willen doen! Ronald gaf goeie uitleg en goede service!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Jeffrey van Raalte uit Ridderkerk

01-01-1970

Denken goed mee, en proberen je goed te helpen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

July Van Ierland uit Papendrecht

01-01-1970

De rijlessen waren erg leuk!

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,3

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

leuke ervaring en aardige mensen

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Damian Versluis uit Papendrecht

01-01-1970

Zeer goed! Ben in 1 keer geslaagd voor brommer praktijk door de zeer goede uitleg!

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Loïs van Pelt uit Ridderkerk

01-01-1970

Ik ben erg te spreken over mijn rij instructeur Maywand. Bij dag 1 al een goede indruk en snel dingen van hem op kunnen pikken. Bedankt hier voor !

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jelle Mijnster uit Sliedrecht

01-01-1970

Gezellige rijschool waarbij je een welkom gevoel krijgt, je merkt echt dat hun willen dat je slaagt en ze doen erg hun best. De planning verliep niet altijd soepel maar ik ben er flexibel dus had hier geen moeite mee 😉

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Timon De Munnik uit Sliedrecht

01-01-1970

Prettig en erg professioneel

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Merel Vreede uit Papendrecht

01-01-1970

Mijn eerste les was bij Ronald zelf en was al erg leerzaam. Toen kreeg ik les van Lejanne, wat wel oke ging. Toen ben in een tijd gestopt ivm mijn theorie en school. Toen ik weer begon was dit bij Zishan en heb ik naar mijn mening heel snel veel vooruitgang geboekt. Verder is iedereen bij Ronald altijd erg aardig en bereid mijn zo goed mogelijk te helpen!

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

01-01-1970

Superleuke Motor Experience gehad: leerzame middag, alles in goed tempo uitgelegd.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

William Scholten uit Papendrecht

01-01-1970

Duidelijk in uitleg!

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Peter van Dongen uit Dordrecht

01-01-1970

Vriendelijke en enthousiaste medewerkers zowel op kantoor als instructeurs. Tip: een schone vrachtauto is een visitekaartje van het bedrijf en trekt nieuwe kandidaten aan!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Erik Kraaijenbrink uit Oud Alblas

01-01-1970

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Marije Bouter uit Streefkerk

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Milan Van der geer uit Dordrecht

01-01-1970

Een goede en relaxte sfeer met uitstekende en goede begeleiding

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Robert vd Wel uit Oud-Beijerland

01-01-1970

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Bart uit Dordrecht

01-01-1970

Fijne rijschool om bij te rijden niks anders dan lof voor dames achter de balie die alles in goed overleg samen met jou de lesdagen inplannen. Ondanks dat ik verschillende instructeurs heb gehad was de samenwerking en de werkwijze van alle duidelijk kort en bondig.Goede en fijne rijschool.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Martijn Rietveld uit Papendrecht

01-01-1970

Overal was de service heel goed, soms is het wat lastig dat instructeurs voorkeur geven aan verschillende acties (de een let meer op bijvoorbeeld kijken dan de ander).Diverse instructeurs hebben is verder wel fijn omdat je dan dus zelf op al die dingen kan gaan letten

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Jolanda Poort uit Papendrecht

01-01-1970

Alles fantastisch geregeld, zeker een aanrader!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Royston WIJSMAN uit Zwanenburg

01-01-1970

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10