Reviews

1470 klanten waarderen ons gemiddeld met een:

Service:
8,5
Deskundigheid:
8,8
Prijs / Kwaliteit:
8,5
Aantal reviews:
1470
Gemiddeld:
8,6

Beoordeel zelf

Heb ook jij een opleiding bij ons gevolgd, maar nog geen beoordeling achtergelaten? Klik hier om zelf een review te schrijven over Ronald Verkeersopleidingen. Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling, omdat wij iedere dag onze dienstverlening willen verbeteren om aan de verwachtingen van de klanten te blijven voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen!

Hieronder vind je de laatste reviews van leerlingen over Ronald Verkeersopleidingen. Op de onafhankelijke website van Klantenvertellen kan je alle reviews bekijken.

Alle reviews

Johan Driehuizen uit Rotterdam

25-04-2018

Hele leuke motor-experience gehad. Ronald heeft alles naar behoren uitgelegd. Simpel en helder.Kleine edoch belangrijke opmerking t.a.v. hygiëne en netheid: Geef de interieurverzorgster opdracht jullie toilet eens goed te reinigen. Lijkt of er in jaren geen lap over de leidingen, de ventilator etc. is gehaald.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Esther Van Dijk uit Dordrecht

24-04-2018

Motorexperience gedaan Super!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ronald Borst uit Rotterdam

24-04-2018

Was geen les, maar een MotorExperience dag(deel); vragen zijn dus veelal niet terzake; was een mooie ervaring om meegemaakt te hebben.Voor mij zeer goedkoop dankzij RotterdamPas!

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,5

Zeth Taberima uit Assen

23-04-2018

We hebben genoten van de experience.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

ronald quartel uit barendrecht

21-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jeffrey van t Hoff uit Dordrecht

21-04-2018

Bij het volgen van de opleiding B+E heb ik van de rijinstructeur goede informatie en tips mogen ontvangen. Ook wordt er rustig en op eigen tempo les gegeven. Het aanvragen van de lessen evenals de betaling verlopen zonder moeite. Alle overige informatie en aanvragen CBR verlopen zonder enige moeite. In de toekomst wellicht mijn motorrijbewijs gaan halen bij Ronald.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Tirza Koopmans uit Den Haag

19-04-2018

Goed! Deelgenomen aan de motor experience. Goede eerste kennismaking met de motor, heldere uitleg en plezier!

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Rian de Jong uit Sliedrecht

18-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Karel Wittekoek uit Rotterdam

18-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Dhr./mevr. uit

17-04-2018

Prima middag. Fijne begeiding. Goede Sfeero

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Roy Volkers uit royvolkers@hotmail.com

15-04-2018

Deelgenomen aan de motor experience. Heel leuk opgezet, super gave dag gehad! Goed terein om je eerste kennismaking met de motor te verzilveren!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Natasja Volkers uit Kruisland

15-04-2018

Professioneel, veilig en gezellig!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Corina Willeijns-Friedl uit Papendrecht

15-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Nick Admiraal uit Ridderkerk

15-04-2018

Zeer prettig

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Mathijs Van der Zijden uit Rotterdam

15-04-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Evelien Dane uit Krimpen aan den IJssel

14-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jesse uit De lier

14-04-2018

Leuke middag gehad met de motor experience

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

14-04-2018

Goed geregeld, top!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Bart Vd staal uit Gorinchem

09-04-2018

Uitstekend

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Mariska Hoosbeek uit Amersfoort

09-04-2018

Motorexperience - Instructeur: Dannyhele leuke ervaring, voldoende gelegenheid om de motor te ervaren, geode uitleg, enthousiast, top!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Henri Wit de uit Alblasserdam

06-04-2018

Goede ervaring met inschrijving, instructie en rijexamen E-rijbewijs op 9 maart 2018. Resultaat: geslaagd!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Paula te Riele uit Tielen (Belgie)

06-04-2018

Met veel geduld rijles gegeven

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

alex hoogenberg uit DORDRECHT

05-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Dave van Duijn uit Maassluis

05-04-2018

een super leuke leerzame motor try out gehad gisteren. het 4 stappen plan is zeker voor beginners een hele fijne manier om de motor te leren kennen en je grens iedere keer rustig te verlegen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. uit

03-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Dhr./mevr. uit

02-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Dick Beekhuizen uit Waddinxveen

02-04-2018

Ik heb meegedaan aan de motor experience en ik vond het geweldig. Na eerst wat basiskennis in het leslokaal te hebben opgedaan zijn we naar een afgesloten terrein gegaan. Daar kon bijna iedereen aan de slag op de motor. De opbouw is goed en je krijgt al veel oefeningen van het AVB te doen. Al met al een prima kennismaking met motorrijden. Jammer dat jullie niet net wat dichterbij zitten.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Nico De Ruiter uit Ridderkerk

02-04-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Manuela Sprong uit Spijkenisse

02-04-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Ruben Van der burgh uit Breda

02-04-2018

Een gave experience waar je de basis van het motorrijden goed onder de knie krijgt

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Pieter Kroos uit Pap

30-03-2018

ervaringen zijn goed. Fijn bedrijf.

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Elwin Noordijk uit Capelle aan den IJssel

30-03-2018

Ik ben in november 2017 begonnen met een kotor experience dag bij deze rijschool. De vriendelijkheid en de snelheid waarmee ik die dag leerde schakelen, sturen en remmen heeft mij tot het besluit doen komen om bij Ronald mijn motorrijbewijs te willen halen. Ik heb een all in pakket gekozen waarin 24 les uren zitten 1 avb examen een avd examen en eventueel en avd herexamen. Tijdens de rijopleiding had ik niet regelmatig een andere instructeur. Maar allemaal even bekeaam voor dit vak ze leren je met passie het motorrijden aan en daarbij komt een gezonde dosis humor ook om de hoek kijken. Ik heb bij Ronald al mijn examens in 1 keer gehaald door gewoon goed te luisteren eat de instructeurs zeggen. Dat is allemaal super fijn natuurlijk. Hou wel goed in de gaten of de planning naar je zin is. Want na het behalen van mijn avb zou im in eerste instantie bijna een maand niet rijden. Nadat ik gevraagd had mijn lessen wat meer over de periode richting mijn examen te uitsmeren was dit gelukkig totaal geen probleem.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

30-03-2018

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Hidde Suijkerbuijk uit Hoogvliet

29-03-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Daan Heijting uit Dordrecht

29-03-2018

Zeer tevreden, zonder poespas, gewoon eerlijk en goed!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Willem Van es uit Alblasserdam

29-03-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Dhr./mevr. uit

29-03-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Twan uit

23-03-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Justice Hamberg uit Alblasserdam

21-03-2018

Leuke en goede instructeur. Duidelijke en rustige uitleg.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Ed van der Kuijl uit

17-03-2018

Service: n.v.t. | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Robin Dwarswaard uit Alblasserdam

17-03-2018

Goede lessen en duidelijke uitleg

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Gwen vd Merwe uit Dordrecht

17-03-2018

zeer gemoedelijk zonder stress rustige theorieles en praktijk les fijne bergeleiding

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

mark Hofman uit capelle aan den ijssel

17-03-2018

prima opleiding, duidelijke uitleg

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Jasmynah Jennie uit Rotterdam

15-03-2018

Fijne manier van lesgeven

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Pascal Silvis uit Barendrecht

11-03-2018

Goede ervaring. Deskundige en vriendelijke instructeur.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Maarten Rijsdijk uit Ridderkerk

10-03-2018

Fijn, vertrouwd en duidelijk. Zeker een aanrader!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Alishan Bhutta uit Rotterdam

10-03-2018

Geweldig!! Ik had een dagpakket en ben in 1x geslaagd!! Ronald je bent een topper hele goede duidelijke uitleg zeer vriendelijk en gezellig! De scooters rijden ook heerlijk!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Twan Advokaat uit Hardinxveld giesendam

10-03-2018

Aardig / humoristisch personeel, heeft geduld, herhaalt de belangrijke punten goed!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Edwin Coppookse uit Arnemuiden

10-03-2018

Zeer positief.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Inez De jong uit Dordrecht

07-03-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Marielle vd Stel uit Strijen

03-03-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Yara Overwater uit 's-Gravendeel

23-02-2018

Hele fijne en duidelijke lessen.

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Lisanne Tuinier uit Krimpen aan den IJssel

22-02-2018

Erg goed!

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Des'ray Ramos uit Rotterdam

22-02-2018

Heel goed ben zeker tevreden!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Nicky Tuk uit Schiedam

21-02-2018

Goed bedrijf, duidelijke feedback van instructeur, en je wordt snel geholpen en geïnformeerd over lespakketten.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jolie de Waard uit Sliedrecht

19-02-2018

goed

Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,7

Nick van der Klooster uit Dordrecht

19-02-2018

Geweldig, heb hier mijn scooter rijbewijs gehaald in 1 keer!Duidelijke uitleg tijdens de rijlessen en goeie voorbereiding op je examen.

Service: 9 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Babette Peute uit Dordrecht

19-02-2018

Fijn! Snel rijbewijs binnen & goede instructies en dit allemaal voor een mooie prijs.

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Julia Kleijn uit Papendrecht

15-02-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jan Brand uit Oud-Beijerland

15-02-2018

Goede voorbereiding met deskundig advies en begeleiding.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Johana Bisong Ngoh uit sliedrecht

11-02-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 6 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
6,7

Willem Mauritz uit Nieuw-Lekkerland

09-02-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Joer Broer uit Dordrecht

09-02-2018

Service: 6 | Deskundigheid: 5 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Gemiddeld
6

Dhr./mevr. uit

05-02-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Elwin Noordijk uit Capelle aan den IJssel

02-02-2018

Fijne instructeurs die weten wat ze doen. ze hebben allemaal een andere wijze van lesgeven waardoor je toch op veel verschillende manieren bepaalde oefeningen op de motor leert doen, ik kijk uit naar mijn AVB examen en het vervolg van mijn opleiding bij Ronald!

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

pj woerd uit alblasserdam

01-02-2018

zeer tevreden duidelijk en klantvriendelijk

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

lize den boef uit alblasserdam

01-02-2018

goede instructeurs, fijne mensen bij de receptie

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Jelena Milenic uit Rotterdam

01-02-2018

Prettig, goeie uitleg, goed voorbereid op het examen!

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Emma Haji-mohamad uit Papendrecht

01-02-2018

Mijn ervaring met de instructeur ashraf is prima. Maar aleen ashraf.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Sjaak van wingerden uit HENDRIK IDO AMBACHT

01-02-2018

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: n.v.t. | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Sebastiaan Verhagen uit Ridderkerk

01-02-2018

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Justin van Dalen uit sliedrecht

30-01-2018

zeer goed geholpen

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Glenn uit Ede

30-01-2018

De "klassikale" sfeer tijdens de AVB lessen vond ik erg prettig, geeft ruimte om zelf te proberen en leren inplaats van een draaiboek met oefeningen afwerken.Effectieve mix van omgevingen voor AVD lessen.Instructeurs waren zonder uitzondering deskundig en enthousiast, het administratief personeel op de rijschool ook.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Nicole van 't Spijker uit Gorinchem

19-01-2018

super snelle les gehad waarin alles snel maar goed behandeld is. Deskundige instructeur die wist wat hij mij moest vertellen waardoor ik super snel leerde. Top!

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Laura Maurik uit Capelle ad IJssel

17-01-2018

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Noa Wittekoek uit Ridderkerk

16-01-2018

Helemaal tevreden over de lesdag. Ik was heel gespannen voor het afrijden maar door de dag heen en door het oefenen van situaties had ik er vertrouwen in! Zeker een aanrader.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Martijn Lina uit Alkmaar

15-01-2018

Plezierig, to the point, krnnis

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Cor Kuilder uit Dordrecht

09-01-2018

Een heel fijjn rijschool, Ze geven de tijd om jou wat uit te leggen, Ook al snap je het pas na de 10e keer... Niks maakt iets uit voor Rijscool ronald!

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rhodé Vroom uit Hardinxveld-Giessendam

04-01-2018

Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Er was 1 ding wat ik minder vond en dat was dat de oortjes heel slecht waren.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Julian den Haan uit Papendrecht

02-01-2018

Een goede rijschool

Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Justin van Dalen uit sliedrecht

02-01-2018

heel goed geholpen met mijn scooter rijbewijs echt uitstekend!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

J.M Van der Zee uit Dordrecht

23-12-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Damian Slobbe uit Oud-Beijerland

23-12-2017

Geweldige dag gehad en geslaagd !!!

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Youri Nijs uit Papendrecht

20-12-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7

Laura Maurik uit Capelle aan den IJssel

14-12-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Annemieke Griffioen uit Dordrecht

14-12-2017

Fijn bedrijf!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,3

Daniel Spaans uit Rotterdam

14-12-2017

Goede, duidelijke rijschool. Aardige vent die ronald!

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Jan Brand uit Oud-Beijerland

14-12-2017

Goede service met een deskundige begeleiding.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Seyit Yildiz uit Gorinchem

14-12-2017

Vanwege een dagcursus heb ik niet veel over het bedrijf te vertellen, daarin tegen wat betreft Dhr. Ronald, het was een hele prettige ervaring om te mogen lessen bij Ronald!

Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Frank Mans uit Dordrecht

14-12-2017

Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Bianca Verhulst uit Alblasserdam

04-12-2017

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Leuke mensen en zorgen dat alles in orde is. Ik heb met veel plezier gelest op de motor.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,7

Demi Van Drimmelen uit Papendrecht

30-11-2017

Heel leuk! Er word goed uitgelegd hoe je het moet doen enzo geven je het vertrouwen dat je het kan.

Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3

Matthijs Kieft uit Dordrecht

30-11-2017

Erg vriendelijke instructeurUitstekende begeleiding.

Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Dhr./mevr. van Zanten uit Hardinxveld-Giessendam

30-11-2017

Scooter praktijk lesdag en daarna scooterexamen

Service: 10 | Deskundigheid: n.v.t. | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
10

Petar Micic uit Sleeuwijk

30-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Rolf van Dam uit Ridderkerk

27-11-2017

Vriendelijk, maken tijd voor je vrij en doen moeite om alles zo goed mogelijk te regelen.

Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8

Robert Grevel uit Hendrik Ido Ambacht

23-11-2017

Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
7,7

Robert Bot uit Ridderkerk

23-11-2017

Fijne rijschool met instructeurs die passie voor hun vakken en je goed begeleiden tijdens de opleiding.

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9,3

Monique Kats uit Numansdorp

22-11-2017

Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / Kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
9

Andre Kit uit Rotterdam

22-11-2017

Motor experience was heel leuk. De instructeur was aardig en legde alles goed uit. Het enige minpunt was dat de groep best groot was, waardoor niet iedereen op een motor kon. We kregen 2 groepen en moesten de hele tijd wisselen.

Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / Kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gemiddeld
8,3